• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

30.06.2024

15:47

Ćerka Stanislava Krofaka dala svoj sud o pomirenju sa Mionom: "Meni je važno da je srećan, juče se baš opustio..."

Printscreen/Elita7, ATA Images

Rijaliti

Ćerka Stanislava Krofaka dala svoj sud o pomirenju sa Mionom: "Meni je važno da je srećan, juče se baš opustio..."

Podeli vest

Mladoženjina naslednica prokomentarisla je svadbu u "Eliti" i ponašanje svog oca.

Svadba Mione Jovanović i Stanislava Krofaka održana je juče u "Eliti", a mladenci su posle venčanja otišli u hotel na medeni mesec. Mnogi su jedva čekali da vide kako će bivši par da se ponaša, a oni su tokom celog dana bili nasmejani. Gledaoci rijalitija komentarisali su na društvenim mrežama, da se čini kao da su Miona i Stanislav ovaj trenutak jedva dočekali.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

 

Nakon što su izgovorili sudbonosno "da" otišli su na medeni mesec, izvan imanja u Šimanovcima, a ubedljivo najviše pažnje privukla je "igra istine" koju su njih dvoje odigrali i jedno drugom konačno sasuli sve u lice.

Foto: printscreen/x/ZadrugaOfficial

 

Sada se na ovu temu oglasila i Vanesa Krofak, ćerka Stanislava Krofaka, koja je otkrila kako ona gleda na dešavanja između Mione i njenog oca.

- Gledala sam nešto malo, meni je lepo kad je on srećan, a juče se baš opustio. Ne želim da pričam o njihovoj vezi jer to nije moja stvar. On je moj tata i njegov život je njegova stvar. Meni je najbitnije da je on srećan - rekla je Vanesa za Pink.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija