• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

30.06.2024

16:24

Stanislav se skinuo u donji veš pred Mionom, ona se pogubila: Nije znala gde udara, pobegla glavom bez obzira (VIDEO)

printscreen pink tv

Rijaliti

Stanislav se skinuo u donji veš pred Mionom, ona se pogubila: Nije znala gde udara, pobegla glavom bez obzira (VIDEO)

Podeli vest

Mladenci su kao nagradu dobili masažu, a Stanislav je tim povodom morao da se obnaži pred bivšom devojkom.

Miona Jovanović i Stanislav Krofak, nakon svadbe koja im je juče priređena u rijaliti programu "Elita 7", završili su na medenom mesecu u hotelu.

Pevačica i MMA borac su se, tom prilikom, osamili, ali pod budnim okom kamera, i čim su stigli - odmah su se raskomotili.

Kao nagradu, dobili su i masažu, zbog čega je Krofak morao da se obnaži, a Miona, kako ga ne bi gledala polunagog - otišla je u sobu.

Naposletku, mladenci su razgovarali, a Stanislav je, između ostalog, priznao kako je ostavio devojku zbog Mione, kao i to da ne može da razume kako može da dopusti da je Ša kontroliše i ponižava.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija