• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.-D.G.

13.07.2024

22:08

Sita presavila tabak! Sestra Aneli Ahmić najavila koga će sve tužiti, spisku se ne nazire kraj! (VIDEO)

Tanja Andric

Rijaliti

Sita presavila tabak! Sestra Aneli Ahmić najavila koga će sve tužiti, spisku se ne nazire kraj! (VIDEO)

Podeli vest

Sita Ahmić stigla je u Šimanovce kako bi pružila podršku svojoj sestri za koju kaže da je ceo rijaliti iznela na svojim plećima.

Učešće Aneli Ahmić u "Eliti 7" obeležila je veza sa Janjušem, sukobi sa bivšim Asminom, kao i prekid trudnoće. Za to vreme porodicu su i napolju pratili skandali, pa njena sestra Sita Ahmić koja je došla da je podrži u finalu kaže da večeras ne želi skandale, da ih je bilo dosta, želi da sačeka sestru i da mirno odu kući. Čak bi Janjušu pružila ruku ako bi joj se on joj javio.

Foto: Tanja Andric

 

- Kako se ljudi prema meni odnose tako i ja prema njima. Moje mišljenje se neće promeniti, ali ruku mogu da pružim. Uverena sam da će Aneli pobediti, jer je iznela ovaj rijaliti. Ako bude odlučila da se pomiri sa Janjuševićem neću podržati - jasna je Sita, koja smatra da Aneli nema šta da traži ni sa Durdžićem.

- S njim tek! Ona s njim može da razgovara samo preko advokata. Prikupili smo mnogo dokaza, ali neke stvari može samo Aneli da dokaže pa će se tim pozabaviti kad izađe - kaže Sita za Informer.

Kako kaže, Aneli će mnoge stvari saznati napolju i da bi bilo bolje da ništa ne čita ne gleda. Ćerkica Nora nije mnogo patila za mamom jer je mala i imala je konstantnu pažnju drugih ukućana.

Foto: Tanja Andric

 

- Ponosna sam na Aneli kad sam sabrala šta je sve preživela. Samo da je ona živa i zdrava. Odluka da prekine trudnoću je njena, meni se ne sviđa, ali to je njena pravo - ispričala je Sita.

Ona je zatim pobrojala sve osobe koje će tužit, a spisak je poduži

- Maja, Stanija, Janjuš, Ivan, Jelena, Kačavenda, Bojana...često ću dolaziti na sud. Ima dosta tužb, biće para -kaže Anelina sestra.

Ona ne bi podržala Aneli da uđe ponovo, niti bi ona ušla u rijaliti.

- Ona ima novac, ima nasledstvo koje nam je ostavio otac. Ima dete, treba da brine o njemu. Uvek smo lepo živeli, nije joj potrebno da zarađuje u rijalitiju - zaključila je Ahmićeva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija