• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

21.07.2024

14:21

Prepoznajete li dečaka sa fotke?! Danas je glavna tema rijalitija i poznat je po oštrom jeziku, a evo ko je on (FOTO)

Printscreen/Instagram/ivanmarinkovic79_official

Rijaliti

Prepoznajete li dečaka sa fotke?! Danas je glavna tema rijalitija i poznat je po oštrom jeziku, a evo ko je on (FOTO)

Podeli vest

Malo ko bi rekao da se na fotografiji nalazi baš on.

Javne ličnosti se redovno oglašavaju na društvenim mrežama na kojima objavljuju svoje fotografije i razmišljanja, a s vremena na vreme se desi da fanove obraduju i uspomenama iz detinjstva.

Dečak sa fotke danas je izrastao u jednog od najpoznatijih rijaliti igrača na našim prostorima, a u prvi plan se istakao oštrim jezikom i ljubavnim vezama koje su bile praćene skandalima. Ove godine je u "Eliti" bio, kako učesnici vole da kažu, "glavna tema", a ako ste pomislili da se na fotografiji nalazi Ivan Marinković, bili ste u pravu!

Foto: Printscreen/Instagram/ivanmarinkovic79_official

 

Naime, Ivan je sa fanovima podelio fotku iz svog porodičnog doma na kojoj je pozirao pored novogodišnje jelke, a malo ko bi rekao da se iza ovog naivnog dečijeg osmeha krije upravo on.

Foto: ATA Images

 

Podsetimo, Marinković, kojeg je supruga Jelena prevarila pred kamerama rijalitija "Elita", sinoć je gostovao u emisiji "Narod pita" u kojoj je izneo gomilu prljavog veša, a više o tome možete pročitati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!
SAD

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!

Nedelju dana nakon što je bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp preživeo atentat na skupu u Pensilvaniji, njegov tim za kampanju objavio je najnovije podatke o zdravstvenom stanju Trampa.

21.07.2024

13:57

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija