• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

21.07.2024

07:43

Prolio reku suza u programu uživo, pa pljunuo Jelenu! Ivan žestoko zaratio sa bivšom ženom, zbog ove rečenice je pobesneo! (VIDEO)

Printscreen/YouTube, ATA Images

Rijaliti

Prolio reku suza u programu uživo, pa pljunuo Jelenu! Ivan žestoko zaratio sa bivšom ženom, zbog ove rečenice je pobesneo! (VIDEO)

Podeli vest

Ivan i Jelena Marinković su se sinoć suočili prvi put nakon izlaska iz "Elite", a u emisiji je u jednom trenutku nastao haos!

Sinoć se održala emisija "Narod pita", a gosti su bili još uvek zakonski supružnici Ivan i Jelena Marinković.

Foto: Tanja Andric

 

Bračni par našao se u centru skandala kada je Jelena prevarila Ivana sa Urošem Rajačićem i krila njihovu aferu puna dva meseca. Naime, oni su razmenjivali intimne dodire dok su bili u zatvoru, a kada je Marinković to otkrio, odlučio je da se razvede od nje.

Sada su se prvi put suočili nakon završetka rijalitija, a u studiju je nastao pravi haos kada se u emisiju uključila Tanja, ćerka njegovih kumova.

Foto: Printscreen/You Tube/zadruga

 

- Da li ti znači nešto ime Filomena? Ko ti je venčao oca i majku? - upitala je Tanja.

- Otkud ti ženo? - upitao je Ivan.

- Ovo je jedan divan čovek, čovek koji je sa mnom sedeo u kafiću i sa Gocom Tržan, divno smo se ispričali i upoznao je svu svoju kumovsku familiju - rekla je Tanja.

Foto: Printscreen/You Tube/zadruga

 

- Bane Dimić, pokojni Nita, moja kuma, moj ćale, Marko, zamisli koji su to šmekeri bili, a zamisli da ti je ovo žena. Pokojni Čutura je pričao o mom tati kakav je šmeker bio... Zamisli da je moja majka uradila ovo mom tati, ne bi je bilo na svetu - rekao je Ivan kroz suze.

- Koja patetika - rekla je Jelena.

Foto: Printscreen/You Tube/zadruga

 

- Mrš u pi*ku materinu bre. Da mi je tata živ lupio bi mi šamar i rekao mi da bežim od ove ku*etine - rekao je Ivan.

- Nju treba da bude sramota, ona je pokazala ono što je do nje. Ti nemaš tu više šta da tražiš. Tvoj život treba da bude samo tvoj i molim te kao Boga da se posvetiš sebi. Znam da obožavaš Lenu i znam da obožavaš Željka. To niko ne može da ospori - rekla je Tanja.

- Kako može da obožava dete koje nije video četiri godine? - upitala je Jelena, a Ivan je toliko pobesneo da ju je pljunuo.

Foto: Printscreen/You Tube/zadruga

 

- Ti nisi htela babu da vidiš, pi*ka ti materina smrdljiva - rekao je Ivan.

- Pljuje te Miljanina familija, pljuje te Goca, kome ćeš ti da pričaš o porodicama. Otac ti je heroj, al ti si smeće - rekla je Jelena.

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija