• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

20.07.2024

23:48

Ivan i Jelena oči u oči nakon prevare! Ona žestoko udarila na bivšeg partnera, Marinković joj nije ostao dužan (VIDEO)

Tanja Andric/printscreen pink

Rijaliti

Ivan i Jelena oči u oči nakon prevare! Ona žestoko udarila na bivšeg partnera, Marinković joj nije ostao dužan (VIDEO)

Podeli vest

Ilićka i Marinković nisu mogli da se obuzdaju, pa su se posvađali još na samom početku emisije.

Jelena Ilić prevarila je u "Eliti" svog supruga, Ivana sa Urošem Rajačićem, nakon čega je Marinković odlučio da prekine njihov brak. 

Već na samom početku emisije "Narod pita" u kojoj su Ivan i Jelena gosti, došlo je do žestokog sukoba među bivšim partnerima. Marinković je sve vreme pričao da je ona namerno ušla u rijaliti, jer nije znala kako drugačije da ga ostavi. 

Foto: TV Pink printscreen

 

 

- Da li je osuda bila veća nego što si očekivala? - upitao je Milan,

- Ne, baš sam se šokirala. Ljudi mi prilaze na ulici i čestitaju mi jer sam izašla iz toksičnog odnosa - rekla je Jelena.

- Odnos nam nije bio toksičan, mislim da je ovo smišljena igra. Imala je ozbiljna mu*a i svaka joj čast na tome. Ja joj želim sve najlepše u životu, želim joj da postane majka, ali pratiću kako će njih dvoje funkcionisati. Želim da vidim da li je bilo vredno to što je uradila - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink printscreen

 

- Ovo je malo kontradiktorno obzirom da si joj u najvećim svađama govorio da neće postati nikada majka, a da ona zna i zašto - rekao je Milan.

- Pa dobro, to je u svađama. Ja ću njoj dati posle privezak koji je mi je ona poslala u "Zadruzi 6", a to je slovo B. Želim joj da se sad preseli na Vračar, obzirom da sam ja živeo u centru grada Beograda - rekao je Ivan.

- Ovu patetiku ne mogu da slušam iskreno, lakše mi je da slušam uvrede nego da priča ovo - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink printscreen

 

-Ja mislim da je ona mene obziljno obmanula i da me nagovorila da uđem u ovu sezonu rijalitija - rekao je Ivan.

- Ovo su totalne budalaštine, ja čak nisam ni htela da uđem u rijaliti nego me je on naterao - rekla je Jelena.

- Ja sam morao da uđem, obzirom da je njoj jedini uspeh da joj u CV piše da je živela u Beogradu. Ona je mene htela da iskoristi u rijalitiju i da me obmane da se ta porukica nije desila. Ona da se nije saznalo ostala bi i dalje da živi u mom stanu - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink printscreen

 

- Da li ste vi podneli zahtev za razvod braka? - upitao je Milan.

- Ne iskreno nisam imala vremena jer dok sam se raspakovala, odmorila. Prva ću to uraditi što pre, ja znam da on to ne želi zato mi šalje patetične poruke - rekla je Jelena.

- Ovo je laž, ja sam doktor za tebe. Sve ste se očešale od mene, tebe sam doveo iz Leskovca, pa si 6 godina živela u rijalitiju. Lepo je što ima samopouzdanje što se tiče razvoda, treba ona to da uradi jer što bih ja plaćao. Ona je navikla da ja sve to plaćam godinama, sad joj verovatno plaća sestra - rekao je Ivan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija