• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

28.07.2024

16:59

Rijaliti veteran ipak neće u penziju! Lepi Mića se predomislio pa šokirao izjavom "Biću u rijalitiju do smrti!"

Informer

Rijaliti

Rijaliti veteran ipak neće u penziju! Lepi Mića se predomislio pa šokirao izjavom "Biću u rijalitiju do smrti!"

Podeli vest

Posle najava da će se penzionisati i da je za njega karijera završena rijaliti veteran je promenio mišljenje.

Odmah po završetku "Elite 7" Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića najavio je kraj svoje rijaliti karijere i medijima poručio da ga u rijalitiju "više niko neće videti". Šuškalo se i da je Mića od supruge Snežane dobio ultimatum da završi rijaliti karijeru, koja traje 11 godina. 

Foto: Tanja Andric

 

Međutim, izgleda da se rijaliti veteran predomislio i da ipak neće da se penzioniše.  

- Vidim da su se mnogi obradovali jednoj običnoj laži i informaciji koja nije tačna. Moja supruga ne može da donosi odluke u moje ime, niti ja u njeno. Ona radi svoj posao, a ja svoj... Tako da odluku da li ću biti u rijalitiju ili ne, donosim isključivo ja. Zaista sam mislio da se povučem, ali dušmani su džaba krečili. Sad im poručujem jasnije i glasnije nego ikad, džaba se radujete sitne duše, Lepi Mića će biti u rijalitiju do smrti - rekao je Lepi Mića za Pink.rs. 

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, Lepi Mića je po izlasku iz "Elite 7" ušao u sukob sa Asminom Durdžićem, bivšim partnerom Aneli Ahmić. Njih dvojica su razmenili niz uvreda, a Durdžić je čak došao ispred Mićine zgrade kako bi se obračunali licem u lice

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija