• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

30.07.2024

19:52

Aneli Ahmić novac od "Elite" potrošila na besnu mašinu: Na nagovor ćerke odrešila kesu, sada otkrila detalje

ATAIMAGES

Rijaliti

Aneli Ahmić novac od "Elite" potrošila na besnu mašinu: Na nagovor ćerke odrešila kesu, sada otkrila detalje

Podeli vest

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić otkrila je na šta je potrošila novac od nagrade koju je osvojila kao drugoplasirana u "Eliti 7".

Aneli Ahmić iz rijaliti programa "Elita 7" izašla je kao drugoplasirana, a sada se pohvalila skupocenom "mašinom" koju je sebi pazarila.

Reč je o automobilu marke "audi", koji je, kako je ranije otkrila, kupila na nagovor ćerke Nore.

- Kupila joj mama auto - napisala je Ahmićeva i dodala stiker na kojem piše "moj novi automobil".

Foto: instagram.com/aneli_ahmić_official

 

Aneli je, inače, za medije istakla i kako je njena naslednica reagovala kada je ugledala auto.

- Nora me je svakog dana pitala kada ću da kupim auto, svaki dan me je nagovarala jer ona zna da, kada imamo auto, stalno idemo negde. Požurila sam da ga kupim zbog nje - priča bivša elitarka i dodaje:

- Nora je presrećna, vozimo se stalno. Moram reći da je ona izabrala auto, nažalost, nije pink, kako je htela, ali smo se zezale da ćemo ga ofarbati. Mnogo smo srećne i ona i ja, putovaćemo stalno negde - otkrila je Aneli Ahmić za Pink.rs.

Podsetimo, Aneli Ahmić prvi intervju nakon izlaska iz rijalitija dala je Informeru, a njega možete pročitati OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Svet koji poznajemo nepovratno nestaje! Bal satane na otvaranju OI je atak na pravoslavlje!
Live TV

Svet koji poznajemo nepovratno nestaje! Bal satane na otvaranju OI je atak na pravoslavlje!

Istorija čovečanstva je istorija rata, ali ovaj rat koji se danas vodi je sudbonosan za čitavo čovečanstvo. Vlada gola sila koja ne obraća pažnju ni na ugovore ni na konvencije . Satanizam se više ne krije, na plaštu demokratiije zloupotrebljavaju se i deca. Evrovizija je pokazala katastrofalno lice, a Olimpijske igre otišle su tri koraka dalje . Slika Davinčija Tajna večera na najbrutalniji način je ismejana. U poslednje vreme u svetu centrala nepogrešivo "greši". Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su stručnjak za bezbednost Nikola Antić, Marina Galogaža iz Društva sunarodnika Rusije i pravoslavni publicista Ranko Gojković.

30.07.2024

18:44

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21