• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

27.08.2024

10:51

Ove reči će je zaboleti! Oglasio se Stanislav nakon raskida sa Majom, uputio brutalnu poruku (FOTO)

Ataimages

Rijaliti

Ove reči će je zaboleti! Oglasio se Stanislav nakon raskida sa Majom, uputio brutalnu poruku (FOTO)

Podeli vest

Krofak nije časio ni časa, pa se odmah nakon vesti o raskidu oglasio na svom Instagramu.

Javnost je ostala zatečena nakon informacije da su Maja Marinković i Stanislav Krofak stavili tačku na svoju naizgled idiličnu vezu

Foto: Youtube printscreen/AmiG Show

 

Naime, njih dvoje se nakon izlaska iz rijalitija nisu razdvajali. Prvo su letovali u Crnoj Gori, a potom u Hrvatskoj, a sa brojnim pratiocima su redovno delili trenutke iz svog privatnog života. 

Dok su svi mislili da se Maja skrasila i da je konačno našla čoveka svog života, došlo je do neočekivanog ishoda, raskida. 

Foto: ATAIMAGES

 

Njih dvoje su obrisali sve slike i snimke sa mreža, što je jasan pokazatelj da prekinuli.

Sada se i Stanislav oglasio na svom Instagramu, gde je poslao brutalnu poruku. 

Foto: Instagram printscreen/stanislav_pantera_krofak

 

- Ne polaži račune nikome. Ne pravdaj se. Ne forsiraj istinu. Ako ti ne veruju, onda ti nisu potrebni - pisalo je u njegovoj objavi na Instagramu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija