• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.-D.G.

31.08.2024

22:08

(VIDEO) "Drago mi je što nisu zajedno!" Taki bez dlake na jeziku o Majinom raskidu sa Krofakom i njenom ulasku u rijaliti

Informer

Rijaliti

(VIDEO) "Drago mi je što nisu zajedno!" Taki bez dlake na jeziku o Majinom raskidu sa Krofakom i njenom ulasku u rijaliti

Podeli vest

Otac popularne rijaliti učesnice zadovoljan je što je njegova mezimica rešila da okonča romansu sa MMA borcem.

Najspektakularnija žurka na Balkanu - Informerova proslava u selu Rosići, održava se danas 31. avgusta, a među mnogobrojnim zvanicama sa javne scene je i Radomir Marinković Taki. On je oduševljen atmosferom na Informerovoj proslavi, a na žurku je došao sam bez devojke.

Foto: informer.rs

 

- Pa drvo se ne nosi u šumu, pogledajte koliko lepih dama, šta će mi devojka ovde. Bacio sam oko na nekoliko - našalio se Taki, a onda dodao da ipak ne gleda druge kada je zauzet. 

Njegova ćerka Maja Marinković sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita" pa je kući stigla u ranim jutarnjim časovima, zbog čega kaže Taki, nije mogla da dođe u Rosiće.

- Maju sam i sam slabo viđao letos. Bila je namoru, znam da je raskinula sa Stanislavom, ali ja ne mogu da govorim o tome to morate sa njom. Ali moram da priznam da je meni lično drago što su raskinuli, tu vezu nikad nisam ni podržavao. Nebitnim osobama ne bih ni davao na važnosti - rekao je Marinković i dodao da ne zna da li je prevara razlog raskida. 

Iako je kontroverzna starleta Deniz Dejm u jednoj emisiji nedavno potvrdila da je bila intimna sa njim, Taki se na tu informaciju samo nasmejao, ali nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje njene navode.

Foto: informer.rs

 

Novinarka Informera Takija je pitala i da li će možda ući u rijaliti s obzirom na to da je nova sezona na pragu.

- Pa ne znam, nisam još razmišljao o tome, možda se pojavim na neki kraći vremenski period. Još ne znam šta je Maja odlučila po tom pitanju da li će ulaziti ove godine, a ne bih voleo da budem sa ćerkom u rijalitiju. Ako uđe njoj će ovo biti sedma sezona, ja sam je savetovao da pouzira bar jedno godinu ili dve da se vrati normalnom životu, jer ipak je dugi niz godina u zatvorenom prostoru - rekao je Radomir. 

Prema njegovim rečima, Maja je od novca zarađenog u rijalitiju kupila još jedan stan, ali se nikada nije hvalila materijalnim stvarima. Za kraj Taki je otkrio govorio da li priželjkuje da uskoro postane deda, a šta je rekao o tome pogledajte u videu ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija