• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

02.09.2024

15:16

Nakon dve godine ponovo ulazi u rijaliti! U "Zadruzi" je devojkama lomio srca, a sada će biti učesnik "Elite"!

shutterstock/Informer

Rijaliti

Nakon dve godine ponovo ulazi u rijaliti! U "Zadruzi" je devojkama lomio srca, a sada će biti učesnik "Elite"!

Podeli vest

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" ove godine će se vratiti na velelepno imanje u Šimanovcima kao učesnik "Elite".

Zadruga 8 "Elita" uskoro počinje sa emitovanjem, a pored novih, mnoga dobro poznata lica useliće se u Belu kuću.

Jedan od učesnika "Elite 8" biće i Mateja Matijević koji je već učestvovao u rijalitiju, u kojem je važio za miljenika žena, prenosi "Pink"!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Mateja Matijević (@matijevicmateja)

Inače, veruje se da će Maja Marinković ući u osmu sezonu rijalitija, a prošle sezone pričalo se da upravo ona, kao najveća zvezda, dobija 3.500 evra nedeljno.

Takođe, očekuje se da se i Jovana Tomić Matora vrati na imanje. Matora je navodno dobijala 2.500 evra nedeljno.

Pretpostavlja se da će u rijaliti u ove godine ući Marko Janjušević Janjuš upravo zbog visokog honorara koji će dobiti, a potvrđeno je da Aneli Ahmić ulazi u "Elitu".

Foto: ATAIMAGES

 

Ivan Marinković, koji se nedavno pomirio sa Miljanom Kulić, sa kojom ima sina Željka, a pričalo se da dobija honorar od 2.000 evra sedmično.

Rijaliti učesnicima je strogo zabranjeno da govore o honorarima i ugovorima, oni ove navode nikada nisu mogli da potvrde, ali sudeći po načinu života koji žive nakon rijalitija, reklo bi se da više nego odlično zarađuju od "Zadruge".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija