• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

04.09.2024

20:46

Sin popularne folkerke pred ulazak u "Elitu 8" progovorio o odnosima pred kamerama: "Majka će me podržati u svemu"

ATA Images

Rijaliti

Sin popularne folkerke pred ulazak u "Elitu 8" progovorio o odnosima pred kamerama: "Majka će me podržati u svemu"

Podeli vest

Zlatin sin progovorio o učešću u rijaliti.

Polako se približava početak "Elite 8", a ovih dana budući ukućani obavljaju razne lekarske preglede. Jedan od novih učesnika, na veliko iznenađenje javnosti, biće i Jovan Pejić, sin popularne pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje.

Jovan ima samo 24 godine i poželeo je da se oproba u ovom popularnom rijaliti programu. Zlatin sin je sada za medije otkrio i da li je spreman za najgledaniji šou.

Foto: ATAIMAGES

 

"Spreman sam. Iskreno ulazim da bih stekao neko iskustvo, radio sam, svoj sam čovek. Trebalo bi mi novca koji je malo brži, za biznis koji ja želim. Glupo mi je da tražim od mame i tate. Pokazaću ljudima da su moji roditelji dobri i kvalitetni", rekao je Zlatin sin na početku razgovora.

"Majka je rekla da budem kakav jesam i više emotivniji. Možda se zaljubim, nikad ne reci nikad. Ona će kući da se nervira i svađa sa tv-om, emotivna je. Otac kaže "uđi i zezaj se". Odlučio sam u dva dana da ću da uđem, prethodne dve sezone nisam ulazio, imao sam devojku, sad sam slobodan. Kad je čula da ulazim, majka mi je rekla "Ti nisi normalan", ali je shvatila posle. Rekla mi je da budem opušten kao što jesam, bila je i ona pre 15 godina u rijalitiju, rekla mi je da treniram, da bes iznesem kroz trening. Moji majka i otac znaju sve, i znaju da sam okej, možda me upoznaju u 24/7, oni će to da gledaju. Sa svojim drugarima i na poslu nemam etiketu "Zlatinog i Pejinog sina", samo u medijskom smislu. Nisu mi rekli "Nemoj da nas brukaš", a ni nemam ni jedan razlog zašto bih ih obrukao."

Foto: ATAIMAGES

 

Nema problem da vodi ljubav pred kamerama

"Unutra se provodi dugo vremena, mi muškarci volimo kad nam neko pruža pažnju, velike su mogućnosti da se zaljubim. Odnosi pred kamerama, možda budu, možda ne budu. Majka bi rekla "To sine, to care", oni su opušteni. Sa roditeljima imam drugarski odnos, nemam nikakav problem", rekao je Pejić.

"Bio sam sa starijim devojkama, ali ne bih sa njima planirao porodicu, mada nikad ne reci nikad. Ima nekoliko lepih devojčica, nisam još sve upoznao. Možda se zaljubim u nečiju dušu", rekao je Jovan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija