• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

07.09.2024

18:08

Peja se javno obratio sinu pred ulazak u "Elitu 8"! Voditelj Jovanu poželeo sreću, pa mu dao i jedan savet

ATA Images, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Peja se javno obratio sinu pred ulazak u "Elitu 8"! Voditelj Jovanu poželeo sreću, pa mu dao i jedan savet

Podeli vest

Sin folkerke Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan ulazi u novu sezonu rijaliti programa "Elita".

Početak osme sezone najgledanijeg rijalitija u regionu zakazan je za 21 čas uživo na televiziji Pink, kada će se prvi stanari useliti na velelepno imanje u Šimanovcima.

Foto: Informer

 

Ove godine u rijalitiju će se naći i sin poznate folkerke Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, kom se otac obratio specijalnom porukom samo nekoliko sati pre početka "Elite 8".

- Dođe septembar. Uvek čestitke. Srećan polazak u školu, na fakultet, itd... A sada srećan odlazak u "Zadrugu". Budi ono što jesi jer samo ćeš tako sigurno pobediti - poručio Peja Jovanu.

Foto: ATAIMAGES

 

Inače, Zlatin sin nedavno je otkrio koji mu je glavni cilj za ulazak u rijaliti.

- Spreman sam. Iskreno ulazim da bih stekao neko iskustvo, radio sam, svoj sam čovek. Trebalo bi mi novca koji je malo brži, za biznis koji ja želim. Glupo mi je da tražim od mame i tate. Pokazaću ljudima da su moji roditelji dobri i kvalitetni - rekao je Jovan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!
Fudbal

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra gostuje Danskoj u Kopenhagenu (18.00, RTS, Arena premijum 1), u okviru drugog kola A divizije Lige nacija. Na konferenciji za medije uoči pomenutog meča svoja očekivanja i ambicije izneli su selektor Dragan Stojković Piksi (59) i defanzivac Strahinja Pavlović (23).

07.09.2024

17:30

Planeta

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!
dokazi

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!

Američke vlasti nisu otkrile pokušaje stranih aktera da se direktno mešaju u predstojeće predsedničke izbore, predstavnici Kancelarije direktora nacionalne obaveštajne službe (ODNI), Agencije za sajber bezbednost i infrastrukturnu bezbednost (CISA) i Federalnog obaveštajnog biroa ( FBI) su izjavili.

07.09.2024

17:20

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija