• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

08.09.2024

18:06

Počela izgradnja kuće Milice Kemez! Bora Santana pokazao kako teku radovi i ispoštovao stari običaj (FOTO)

Tanja Andric/Printscreen/Youtube/Red TV

Rijaliti

Počela izgradnja kuće Milice Kemez! Bora Santana pokazao kako teku radovi i ispoštovao stari običaj (FOTO)

Podeli vest

Bora je obišao majstore i lično se uverio kako napreduju radovi.

Bivši rijaliti učesnici Bora Santana i Milica Kemez započeli su romansu u "Zadruzi", a u maju ove godine stali su na ludi kamen.

Foto: Foto: Tanja Andrić

 

Milica je kao nagradu u "Zadruzi 4" dobila kuću, ali je njena izgradnja tek nedavno započela. Bora je sada obišao gradilište gde će biti njihov porodični dom kako bi video kako teku radovi.

Bivši rijaliti učesnik kaže da je temelj je gotov, a kroz par meseci biće završena i cela kuća. Santana je popričao sa majstorom koji je otkrio da sve teče po planu, a čak je i jagnje doneo jer se tako "valja" kada se izliva temelj kuće.

Inače, Milica više od tri godine čeka na ovu kuću, a jednom prilikom je govorila o tome.

- Kupili smo Bora i ja dva placa. Jedan on, jedan ja pre svadbe. Bili su ljudi iz te firme i obećali su da će postaviti tu čuvenu montažnu kuću. Svakako, ako se to i ne dogodi, izgradiću ja svoje, cigla po cigla. Kako ja volim da kažem, napraviću dvorac od svog kamenja koje bacate na mene. Sve što sam do sada želela, ja sam uradila. Hvala dragom Bogu na svemu što mi je pružio nakon svega kroz šta sam prošla. Kada kroz život idete dobrotom i iskrenim srcem, nema greške. Strpljivo čekam ono što mi priprada dok uživam u onome što imam - rekla je Milica jednom prilikom za Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Hoće da bude besmrtan?! Putin dao šokantno naređenje! Svet gleda i ne veruje šta se trenuto dešava u Rusiji!
NEVEROVATNO

Hoće da bude besmrtan?! Putin dao šokantno naređenje! Svet gleda i ne veruje šta se trenuto dešava u Rusiji!

Početkom 2024. godine, ruski predsednik Vladimir Putin zatražio je pokretanje „nacionalnog projekta“ za očuvanje zdravlja stanovništva. Nekoliko meseci kasnije, potpredsednica vlade Tatjana Golikova najavila je inicijativu pod nazivom „Nove tehnologije očuvanja zdravlja“. Istraživački instituti su dobili nalog da izveštavaju o naporima u borbi protiv starenja ćelija, osteoporoze, kognitivnih i senzornijih poremećaja, kao i o jačanju imunog sistema

08.09.2024

17:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija