• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

08.09.2024

22:16

Kontroverzna starleta neće ući u "Elitu 8"! Rijaliti zvezda se oglasila na društvenim mrežama: "Pričaću kad budem spremna"

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Kontroverzna starleta neće ući u "Elitu 8"! Rijaliti zvezda se oglasila na društvenim mrežama: "Pričaću kad budem spremna"

Podeli vest

Iako se pojavila na sistematskom pregledu koji je bio obavezan za sve buduće učesnike, ona neće učestvovati u "Eliti 8".

Kontroverzna starleta Deniz Dejm neće biti među učesnicima rijalitija "Zadruga -Elita 8" koji će se večeras useliti na velelepno imanje.

Foto: ATAIMAGES

 

Ona je viđena na sistematskom pregledu obaveznom za sve učesnike, pa su svi očekivali da je vide u novoj sezoni, međutim Deniz se oglasila na svom Instagramu i objasnila da do toga neće doći, a o razlozima sada nije želela da govori.

- Probudila sam se sa 74 propuštenih poziva i pun inboks pitanja. Neću učestvovati u Eliti. Pričaću kada budem spremna. Hvala na podršci - navela je Deniz Dejm.

Foto: Printscreen/Instagram/denisedameoficiel

 

Podsetimo, kontroverzna rijaliti zvezda Deniz Dejm nedavno je bila trudna, ali je potom donela odluku da abortira. Dejmova se odmah nakon abortusa oglasila i napomenula da je odluku donela isključivo ona.

- Da, uradila sam abortus. Moje telo - moja odluka. Potreban mi je miran oporavak, molim sve da poštuju moju privatnost. Javljam se kad budem spremna. Mir i ljubav - poručila je Deniz Dejm.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija