• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/K.Ć. -D.G.

08.09.2024

22:37

"Dvoje su se smuvali!" Snežana Vlajkov otkrila tajnu iz karantina, pa priznala da li se plaši Sare Stijović (VIDEO)

ATAIMAGES/printscreen

Rijaliti

"Dvoje su se smuvali!" Snežana Vlajkov otkrila tajnu iz karantina, pa priznala da li se plaši Sare Stijović (VIDEO)

Podeli vest

Nova učesnica ispričala je zanimljive detalje o sebi i kako je odlučila da se prijavi za rijaliti.

Sinoć je počela nova sezona rijaliti programa "Zadruga 8 - Elita", a na velelepno imanje u Šimanovcima novi takmičari useljavaju se i večeras. Među njima ima i novih lica, koje će rijaliti publika gledati prvi put, a jedna od njih je i Snežana Vlajkov.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Ona ima 22 godine i dolazi iz Kikinde, a novinarima se neposredno pred ulazak predstavila kao opasna dama, britka na jeziku i istakla da je to bio jedan od njenih aduta zbog kojih je odabrana.

- Slučajno sam videla na Instagramu i prijavila se. Ne znam zašto su me odabrali, možda jer sam rekla da sam opasna - rekla je Snežana za Informer.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Nova rijaliti učesnica tvrdi da nema kriminalnu prošlost, ali i da se ne boji Sare Stijović i sličnih devojaka koje su se pohavlile iskustvom sa one strane zakona. 

- Imala sam duže veze u prošlosti, ali nemam brak iza sebe, trenutno nemam ni dečka. Ulazim kao slobodna devojka - rekla je Vlajkovićeva.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Ona se zatim osvrnula na dešavanja u karantinu.

- Dvoje su se smuvali u karantinu, Gagi koji je malopre ušao unutra. Mene niko nije muvao - rekla je Snežana i dodala da je potpuno prirodna i da nije radila nikakve korekcije.

Koji učesnik joj se dopao i sa kim bi eventualno ušla u vezu pogledajte u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija