• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M. S.

17.09.2024

07:02

"Sa fudbalerom sam imala seks 12 sati": Slađa Poršelina se pohvalila da je oborila sopstveni rekord u krevetu

Tanja Andric

Rijaliti

"Sa fudbalerom sam imala seks 12 sati": Slađa Poršelina se pohvalila da je oborila sopstveni rekord u krevetu

Podeli vest

Lazićeva je otkrila da se njen parter naljutio i da ju je ostavio kada je saznao da ulazi u novu sezonu rijalitija.

Sa fudbalerom sam imala seks 12 sati, otkriva Slađa Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina. Učesnica "Elite" hvalila se da svoje slobodno vreme provodi u luksuznoj vili na Zlatiboru sa svojom jačom polovinom, čije ime krije.

Foto: Tanja Andric

 

- Sa fudbalerom sam imala seks čak 12 sati bez prestanka. Sportisti su pravi muškarci za mene jer su puni snage. "Kardioseks" je najjači i njega najviše volim. Jednom dečko nije mogao da ode na trening, ukočio se... Nije više mogao da me izdrži - pohvalila se Slađa i otkrila da joj fudbaler nije dozvolio da ponovo uđe u rijaliti:

- Trenutno nismo u najboljim odnosima. Dečko se naljutio na mene jer sam odlučila da ponovo uđem u "Elitu". On je iz nekog potpuno drugog sveta i šou-biznis i rijaliti programi nisu mu najjasniji. On ne razume moju želju za slavom i zbog toga smo prekinuli kontakt. Ne mogu i ne želim da budem sa nekim ko me ne podržava i ne razume.

Foto: Tanja Andric

 
Ne zna matematiku

Slađu su letos povezivali s jednim muškarcem od 55 godina, ali ona je tvrdila da je njen izabranik mlađi, mada se zbunila dok je "računala" koliko ima godina.

- Moj dečko je '85. godište, znači ima 35 godina, a ne 55. Mada nemam ništa protiv ni da ima 55 godina. Verenik mi je bio '85. godište, a nakon toga sam imala dečka koji je '96. godište. Oduvek se polemiše odakle mi novac, da li sam sponzoruša i da li idem sa starijim ljudima za novac. Uvek se takve priče kače za lepu devojku. Priča se da sam sa dedama u vezi, što je apsolutna neistina. Ja nemam nijednu mrlju! - pravdala se Lazićeva i dodala da je sve stekla sama, kao i da je sama platila plastične operacije:

Foto: ATAIMAGES

 

- Sve što imam sama sam zaradila, niko mi nije pomogao i ništa mi nije palo s neba. Ja sam žena koja je vredna i radna! Nije me sramota da radim nijedan posao, sve je za ljude. Sama sam platila sve operacije i napokon sam zadovoljna svojim izgledom.

Profesionalka

Atraktivna crnka je tik pred ulazak u "Elitu 8" operisala nos.

- Morala sam na hitnu operaciju jer mi se pogoršalo stanje nakon prethodne korekcije nosa. Čim sam se probudila iz anestezije, krenula sam u Šimanovce, zato što sam profesionalac - rekla je Slađa i otkrila koje operacije još želi da uradi:

Foto: Pink TV

 

- Odavno želim da još povećam grudi i nadam se da ću i to uskoro srediti. Nekako su mi male sise, staviću šeststo kubika!
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Bal vampira kod Kurtija na doručku: Sreli se Aljbin, dva Čanka i jedan raspop (FOTO)
Politika

Bal vampira kod Kurtija na doručku: Sreli se Aljbin, dva Čanka i jedan raspop (FOTO)

Slobodno vreme koje je političkom penzioneru Nenadu Čanku ostalo nakon što je autonomašenje prepustio mlađim nadama svoje nekadašnje Lige socijaldemokrata Vojvodine, on je uložio u obilaženje posela sa separatistima iz južne srpske pokrajine. Danas je Čanak ponovo, drugi put u samo mesec dana, drugovao sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem.

16.09.2024

22:31

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija