• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

27.09.2024

19:59

"Kome je ona više interesantna?!" Zorica Marković pred početak "Farme 8" oplela po bivšoj rijaliti rivalki

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Kome je ona više interesantna?!" Zorica Marković pred početak "Farme 8" oplela po bivšoj rijaliti rivalki

Podeli vest

Njeno učešće obeležilo je prethodne sezone rijalitija "Farma" a pred povratak ovog formata na male ekrane pevačica je prokomentarisala učesnike koji će se večeras useliti na imanje.

Popularna pevačica i rijaliti učesnica, Zorica Marković sumirala utiske iz njenog učešća u prethodnim sezonama ovog popularnog rijalitija koji se vraća na male ekrane, večeras od 21h na Narodnoj TV, ali i prokomentarisala svoje stare rijaliti rivale koji će ponovo učestvovati u rijalitiju. 

Foto: Zoran Sinko

 

- Ovi stari ne znam da li imaju nešto da pruže, neću podržavati nikog naravno. Sa Majom sam se jako svađala i ona je donekle obeležila moje učešće tamo, da nije bilo nje možda ne bi bilo toliko gledano. Sa Jelenom sam takođe imala žestoke sukobe, čak smo se i polivali zbog nekih bezlazlenih stvari ali ne bih ja to uzimala ništa za ozbiljno. Ne dao Bog da je neko video kako se mi tučemo jer ne bi valjalo. Golubovićka stalno vrti istu priču, ista filozofija, isto rastojanje, sve je to viđeno već ko zna koji put i dosadno. Ja ne znam kome je ona više interesantna i šta ima da pruži. Njoj samo još Čupa fali da obnovi romansu na senu i mislim da je to vrhunac - rekla je Zorica za Pink.rs.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Pevačica smatra da je ovaj rijaliti najlepši format, a neke situacije nikada neće zaboraviti. 

- U sećanju će mi najviše ostati pad pokojnog Ekrema kad se napio, pa teturao sve vreme. Takođe Kristijan kad je jurio ovcu i pao u neku rupu koja je bila poprilično duboka i čovek je samo nestao od jednom, to je bio haos neviđeni. Pa pečenje rakije, takođe svaki Prokin dolazak kad nam donosi nove životinje to je bilo ludilo. Za mene je lično bilo najteže kad nam je jedne zime doneo svinju zaklanu od 120kg i oni svi kao ne znaju kako se kolje pa sam morala ja sve to da preuzmem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija