• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

29.09.2024

17:22

Marija Kulić zabrinuta za svoju ćerku! Jedna stvar je posebno plaši

ATAIMAGES

Rijaliti

Marija Kulić zabrinuta za svoju ćerku! Jedna stvar je posebno plaši

Podeli vest

Kulićka se brine za Miljanu zbog njene trudnoće, zbog čega je svaki dan "kao na iglama".

Miljana Kulić je nedavno u rijalitiju "Elita 8" saznala da će dobiti dete sa Lazarom Čolićem Zolom. Vest o ovoj informaciji je iznenadila sve, posebno njenu majku, Maiju Kulić, koja je u početku bila ljuta na Miljanu, a sada se brine za njeno zdravstveno stanje. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Marija je reagovala onako kako je zaista mislila. Vi nju morate razumeti. Miljana pije lekove zbog svog psihičkog stanja i velika je verovatnoća da neće smeti da ih uzima kako trudnoća bude odmicala. To će se odraziti na njeno zdravlje, a sa druge strane i na zdravlje bebe. Marija jedino o tome razmišlja. Ona je zabrinuta za Miljanino zdravlje, ali i zdravlje deteta koje treba da se rodi. Svi su svesni da je Marija ta koja je odgajala Željka, kojeg je Miljana dobila sa Ivanom Marinkovićem i svesna je da će to morati i sa drugim detetom - rekao je izvor blizak porodici Kulić.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

Miljninoj mami najteže pada to što zna da će ona morati da se brine o tom detetu, kao što je o Željku.

- Marija nema više ni snage da se bori sa decom, a na sve to ima Miljanu o kojoj konstantno brine i oko koje se stresira. Uništeno joj je zdravlje, a svesna je da Miljana o tom detetu neće brinuti kako treba - rekao je izvor i dodao:

Foto: printscreen/Tv Pink

 

- Marija je već umorna od konstantne brige o Miljani, iako je pre svega zabrinuta za njeno zdravlje. Zbog toga insistira na konsultaciji sa lekarima kako bi dobila što preciznije informacije o uticaju lekova koje je Miljana koristila i koje trenutno koristi. Ona samo želi da Miljana ode na lekarski pregled i vidi kako trudnoća napreduje - objasnio je izvor za "Blic".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Potpisan je još jedan Memorandum: Od novembra u Srbiju iz ove zemlje stiže gas - dostavljaće milion kubika na dnevnom nivou
Društvo

Potpisan je još jedan Memorandum: Od novembra u Srbiju iz ove zemlje stiže gas - dostavljaće milion kubika na dnevnom nivou

Minstarka energetike, Dubravka Đedović Handanović, i azerbejdžanski ministar energetike, Parviz Šahbazov, potpisali su u toku ove nedelje Memorandum o razumevanju o saradnji u oblasti zelene energije između dve zemlje, a predstavnici Srbijagasa i azerbejdžanske kompanije SOCAR su potpisali sporazum o snabdevanju gasom koji predviđa dobijanje do milion kubika dnevno za potrebe Srbije.

29.09.2024

16:33

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!
Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!

Kina je nedavno otkrila najnoviju nadogradnju svog glavnog borbenog tenka Tip-99, poznatog kao ZTZ-99B, koji sadrži napredni GL-XX APS sistem, koji uključuje 2 bacača APS projektila i 4 APS radara za kontrolu vatre.

29.09.2024

18:55

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija