• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

02.10.2024

16:02

"Znamo da se to dešava!" Oglasio se kolega osuđenog Moamera Kasumovića: "Ne možemo mi biti sudije"

ATAIMAGES

Rijaliti

"Znamo da se to dešava!" Oglasio se kolega osuđenog Moamera Kasumovića: "Ne možemo mi biti sudije"

Podeli vest

Nakon što se saznalo o presudi Moamera Kasumovića, oglasio se i njegov kolega Enis Bešlagić.

 

Moamer Kasumović, poznati bosanski glumac, osuđen je u Sarajevu na zatvorsku kaznu od godinu dana zbog bludničenja nad maloletnikom.

Ova vest, kao i činjenica da se sve krilo, šokirala je javnost, a mnogi odbijaju da komentarišu njegove postupke, naročito kolege glumci.

Enis Bešlagić ne krije da nije iznenađen takvim pričama, te dodaje da je za ceo slučaj saznao iz medija.

Foto: ATAIMAGES

 

- Za mene ne postoji generalizacija ni u čemu. Suđenja ne pratim, to je izašlo u medijima. Presuđeno je, to je sad isplivalo i svi smo u šoku da se takve stvari dešavaju, ali znamo da se dešavaju. Pogodi te ako je to tebi neko blizak. Ne bavim se tuđim dramama, inače bih se bavio samo tim. Ja sam čovek koji u životu traži šta je u ljudima dobro, a ono što je loše prepuštam drugima da sude. Ljudi danas vole da osuđuju i da budu bogovi. A kad bih ja to tako radio, ako bih se bavio samo ljudima šta su sve napravili verujte mi retko gde bih mogao da popijem kafu na miru - rekao je Bešlagić.

- Poštujem ono što sud presudi, ne možemo mi biti sudije. Ako je sud tako rekao (da je Kasumović kriv za se*sualno zlostavljanje maloletnika), to je to! Šta će se dalje dešavati poruka je za sve one koji tako rade da ne pomišljaju na tako nešto. To bi trebalo da bude zaključna poruka - naglasio je glumac za domaće medije.

Foto: ATAIMAGES

 

Otkupio zatvorsku kaznu 

Kasumović je otkupio zatvorsku kaznu u novembru prošle godine, a za seksualno zlostavljanje maloletnika platio je 36.500 KM, odnosno 2.181.555.61 dinara.

Takođe, nedavno je u BiH stupio na snagu registar pedofila, pa se očekuje da će Kasumović biti deo tog registra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Novi Sad će 2027. godine biti grad sa tri nova mosta
Društvo

Vesić: Novi Sad će 2027. godine biti grad sa tri nova mosta

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, koji je danas u Novom Sadu sa direktorom kompanije "Šandong" za Evropu Vei Jimingom potpisao ugovor za izgradnju pešačko-biciklističkog mosta u tom gradu, istakao je da će to biti treći novi most u Novom Sadu, budući da se dva već grade - jedan kod Petrovaradina na Fruškogorskom koridoru, kao i most u nastavku Bulevara Evrope.

02.10.2024

16:30

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija