• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

02.10.2024

14:31

Danas je godišnjica smrti Done Ares:  Kancer joj se vraćao tri puta, a popularna pevačica se do zadnjeg dana lavovski borila

YouTube video printscreen

Estrada

Danas je godišnjica smrti Done Ares: Kancer joj se vraćao tri puta, a popularna pevačica se do zadnjeg dana lavovski borila

Podeli vest

Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je na današnji dan, 2. oktobra 2017. godine u 41. godini nakon teške bolesti.

Dona Ares, legendarna pevačica, suočila se sa opakom bolešću u 38. godini života, a njena borba protiv kancera trajala je tri teške godine. Rak joj se vraćao tri puta, a tokom ovog perioda često je na društvenim mrežama delila detalje svoje borbe sa brojnim pratiocima.

Svoja iskustva pretočila je u knjigu pod nazivom "Soba za nikoga", koja predstavlja ličnu ispovest inspirisanu ovom životnom bitkom. Iako je ostajala aktivna na mrežama, poslednjih meseci njenog života objave su postajale sve ređe, a njena poslednja poruka naslutila je da kraj dolazi.

Foto: printscreen

 

- Voli vas vaša Dona Ares - stoji u opisu fotografije, a ove reči mnogi su protumačili kao njen oproštaj.

Njena majka je u jednoj ispovesti govorila o bolnoj temi i tom prilikom otkrila šta im je Dona rekla.

- Verujte mi da vremenom ne postaje lakše, samo teže, i jedino što me održava jesu hrabrost i snaga koju nam je ostavila. Ko god kaže da vreme leči bol - laže. Živim tako što tugu čuvam isključivo za sebe. Preteško je i svaki novi dan je teži. Kada je shvatila da dolazi njen kraj i da ne može dalje, nama koji smo ostali iza nje očitala je lekciju i poručila: "Do poslednjeg trena morate biti jaki, boriti se svakog dana iz početka." Naravno, mi se trudimo da ispunimo njenu želju - rekla je ona svojevremeno za "Avaz".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Novi Sad će 2027. godine biti grad sa tri nova mosta
Društvo

Vesić: Novi Sad će 2027. godine biti grad sa tri nova mosta

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, koji je danas u Novom Sadu sa direktorom kompanije "Šandong" za Evropu Vei Jimingom potpisao ugovor za izgradnju pešačko-biciklističkog mosta u tom gradu, istakao je da će to biti treći novi most u Novom Sadu, budući da se dva već grade - jedan kod Petrovaradina na Fruškogorskom koridoru, kao i most u nastavku Bulevara Evrope.

02.10.2024

16:30

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija