• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.G.

03.10.2024

12:07

"Željku ću reći da mu je tata umro!" Miljana Kulić razočarana Ivanovim postupkom, ovo ne može da mu oprosti (VIDEO)

ATAIMAGES

Rijaliti

"Željku ću reći da mu je tata umro!" Miljana Kulić razočarana Ivanovim postupkom, ovo ne može da mu oprosti (VIDEO)

Podeli vest

Miljana Kulić je razočarana ponašanjem Ivana Marinkovića, a naročito njegovim odnosom prema sinu.

Tokom jučerašnje emisije ''Pitanja gledalaca'' sa voditeljem Milanom Miloševićem, gledaoce je zanimalo da li je Ivan Marinković počeo da trenira jer je shvatio da njegova bivša žena Jelena voli muškarce koji vežbaju.  

- Primetio sam da razmišljam o sebi, ne samo za trening. Treba da počnem život ispočetka, jer sam sam i to sam počeo da radim - odgovorio je Ivan.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Jeleni je to bilo smešno i kako kaže više je ne zanima šta on radi, jer dok ga je ona u braku molila da trenira on nije hteo. Nakon što je Jelena završila svoje izlaganje voditelj je pitao i Miljanu Kulić šta misli o Ivanovoj promeni.

- Danas je stavio pečat i dokazao da je radio sve zbog rijalitija. Danas u radiju je pozdravljao i Kurtu i Murtu, a Željka nije, slušala sam sa Mionom i Ša. Očekivala sam da pozdravi Željka, a on mu ni na pamet nije pao. To je dokaz da je sve radio zarad rijalitija kako ga ne bi prozivali da je loš otac - oplela je Kulićeva po ocu svog deteta, a onda nastavila:

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Presmešan je kad trenira, a to radi da bi izbacio bes iz sebe jer ne može da gleda Jelenu sa drugim muškarcem. Prvo da uradi zube i smrša. Bitno da je pozdravio fanove, a ne Željka. Kad dete pita gde mu je tata, reći ću da je umro - zaključila je Miljana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)
Live TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)

Nebojša Zelenović, predstavnik opozicije i kopredsednik stranke "Zajedno", rekao je da treba stupiti u generalni štrajk i da treba sve da stane, na taj način pozivajuću na haos i rušenje svega onoga za šta se Vučić gotovo deceniju i po bori. O tome su u Info jutru govorili prof. Goran Puzić i predsednik centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku, Zoran Spasić.

03.10.2024

10:25

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija