• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

07.10.2024

14:42

"Zaista me ne interesuje to što je Milica trudna!" Sofija šokirala izjavom, Terza priznao da se kaje zbog veze sa Janićijevićevom! (VIDEO)

ATAIMAGES/printskrin

Rijaliti

"Zaista me ne interesuje to što je Milica trudna!" Sofija šokirala izjavom, Terza priznao da se kaje zbog veze sa Janićijevićevom! (VIDEO)

Podeli vest

Sofija Janićjević i Borislav Terzić Terza još jednom su šokirali gledaoce svojim izjavama.

Gledaoci rijalitija zgroženi su postupkom Borislava Terzića Terze  koji je javno prevario verenicu Milicu Velićković koja je u šestom mesecu trudnoće.

Naime, on je takoreći od početka rijalitija "Elita 8" flertovao sa Sofijom Janićijević, a njihovo "druženje" je Milica morala da gleda preko TV ekrana.

Foto: Tanja Andric/Ataimages

 

Iako je oboma ukazano da postoji mogućnost da Veličkovićeva od stresa doživi spontani pobačaj, kao i da se dete rodi sa nekim urođenim zdravstvenim problemima, njih dvoje nisu marili za to, pa su već nakon mesec dana uplovili u vezu.

Sinoć se održala emisija "Izbacivanje" u kojoj su gledaoci zadržali Terzu koji je dobio 40 procenata glasova, a zatim je usledila "Igra istine" od Lepog Miće, koji je bez pardona "rešetao" učesnike.

- Pitanje za Danijela Dujkovića Munjeza: Šta kažeš na odluku naroda? - pitao je Mića.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Izgleda da narod vidi nešto što mi ne vidimo. Svi smo osudili postupak ali je čovek došao i priznao grešku šta sad treba da ga ubijemo. Najviše je procenata imao pored pet ljudi, ne mogu ja njega da poredim sa ostalim ljudima ovde, jer ima manje glasačko telo i zaista ovo treba da mu bude vetar u leđa i da šuri samo jako -rekao je Munjez.

- Pitanje za Nenada Macanovića Bebicu: Da li si očekivao ovo? - pitao je Mića.

- Takav je narod, uvek pola pola. Meni je ovo egal ono što uvek u rijalitiju postoji, razlika u jedan posto je ta koju su podelili drugi ljudi. Mislim da ovo nije bilo glasanje za učesnika nego o tome o kojoj se polemiše -rekao je Bebica.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Pitanje za Terzu: Da li misliš da je tvoj postupak bio ispravan nakon glasova? -pitao je Mića.

- Moj postupak je loš i ne želim da mi ovo daje vetar u leđa, da ja sad skačem i da se kur*im, video sam ko mi ovde želi dobro, a ko ne - dodao je Terza.

- Pitanje za Sofiju: Kada bi Milica došla ovde da li bi joj prišla i pozdravila se? - pitao je Mića.

- Ja sa tim nemam ništa, ne poznajem devojku i mislim da je najispravnije da ne radim ništa. Nema potrebe da se pozdravljam sa njom - rekla je Sofija.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Terza, da li bi sada kada razmisliš uradio isto i ušao u odnos sa Sofijom ili ne? - pitao je Mića.

- Da mogu da vratim vreme ne bih to isto uradio, koliko me ljudi hejtuju u vređaju mislim da mi to nije trebalo. Sad se to desilo i ne mogu ništa da promenim, očekujem da me svi pljuju i ko bude vređao nisko i ja ću, tako da je to - to - rekao je Terza, koji je ovim očigledno stavio do znanja da problem vidi u tome šta ukućani kažu, a ne to što je Milica trudna.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Sofija, da li bi uradila sve isto da možeš da vratiš vreme? - pitao je Mića.

- Ja sam ušla u vezu. Slobodna sam, birala sam, uradila bih to opet, naravno. Sve isto.

- Ne bi razmišljala ko ga čeka kući, šta je tu... To ne ne interesuje? - pitao je Mića.

- Mene to zaista ne interesuje - rekla je ona hladnokrvno.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Počinje vakcinacija protiv gripa! Evo ko je prvi na spisku
Društvo

Počinje vakcinacija protiv gripa! Evo ko je prvi na spisku

Za predstojeću sezonu planirano je i ugovoreno ukupno 339.100 doza vakcine protiv gripa, četvorovalentnih proizvođača Abbott Biologicals i trovalentnih vakcina proizvođača Instituta za virusologiju, vakcine i serume „Torlak”, saopštio je Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

07.10.2024

15:52

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija