• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

07.10.2024

14:11

Otkriveno od kog oblika raka je preminuo Madonin brat! Oglasila se i pevačica: "Trpeo je jake bolove do samog kraja"

Printscreen/Instagram/madonna

Showbiz

Otkriveno od kog oblika raka je preminuo Madonin brat! Oglasila se i pevačica: "Trpeo je jake bolove do samog kraja"

Podeli vest

Madonin najmlađi brat, Kristofer Čikone preminuo je 4. oktobra u saveznoj državi Mičigen u Sjedinjenim Američkim Državama u svojoj 63. godini.

Poznati slikar, umetnik i plesač dugo se borio sa teškom bolešću i na kraju je izgubio najvažniju životnu bitku.

Prema pisanju američkih medija, Kristofer je preminuo od raka prostate.

Madona i Kristofer su blisko sarađivali tokom pevačicine karijere, ali je 2008. došlo do konflikta nakon što je Kristofer objavio knjigu "Život sa mojom sestrom Madonom" u kojoj je otkrio mnoge njene tajne.

Foto: profimedia/EPA

 

Međutim, kada je pop ikona saznala za njegovu bolest rešili su sve nesuglasice i bili su u stalnom kontaktu.

Američka zvezda se juče dirljivim pismom oprostila od svog brata na Instagramu u kojem je između ostalog napisala:

"Od svih ljudi na svetu, s njim sam bila najbliskija. Držali smo se za ruke i plesali kroz ludilo našeg detinjstva. Učinila sam sve što je u mojoj moći da mu što više produžim život. Trpeo je jake polove pred kraj. Sada kada god zatvorim oči, videću kako se držimo za ruke i plešemo. Drago mi je da više ne pati. Neće se ponoviti osoba kao što je on. Znam da sada ponovo pleše negde", napisala je pevačica na pomenutoj društvenoj mreži.

Ovo je druga tragedija koja je za kratko vreme zadesila Madoninu porodicu, s obzirom na to da je njena maćeha preminula 24. septembra ove godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Počinje vakcinacija protiv gripa! Evo ko je prvi na spisku
Društvo

Počinje vakcinacija protiv gripa! Evo ko je prvi na spisku

Za predstojeću sezonu planirano je i ugovoreno ukupno 339.100 doza vakcine protiv gripa, četvorovalentnih proizvođača Abbott Biologicals i trovalentnih vakcina proizvođača Instituta za virusologiju, vakcine i serume „Torlak”, saopštio je Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

07.10.2024

15:52

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija