• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

10.10.2024

20:04

"Nemam empatiju prema Milici": Sofija ne mari za trudnu devojku, bitna joj je samo jedna stvar (VIDEO)

ATAIMAGES/Tanja Andric

Rijaliti

"Nemam empatiju prema Milici": Sofija ne mari za trudnu devojku, bitna joj je samo jedna stvar (VIDEO)

Podeli vest

Janićijevićkine reči su izazvale muk u Beloj kući.

Za vreme emisije "Pitanja gledalaca", Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza su još jednom zgrozili javnost. 

Naime, Terza je prvo odgovorio na to šta ga je oteralo od Milice, nakon čega je na red došla Janićijevićeva. Ona je rekla da nema empatiju prema Veličkovićevoj koja je u drugom stanju. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Lepe su Sofija i Milica, a koja je zgodnija i koja ti se više fizički sviđa? - glasilo je pitanje.

- Sofija, čim sam sad sa njom - rekao je on, nakon čega je usledilo još jedno pitanje.

- Šta te je to oteralo od Mice trice? - glasilo je pitanje.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Pa eto, trica možda. Ja sam preko toga prešao, ali možda nisam isterao do kraja neke stvari. Nije samo to, Sofija je tu i zaljubio sam se, ali sad malo neke stvari kad pogledam nije svejedno iskreno - govorio je on.

Sledeće pitanje bilo je za Sofiju Janićijević.

- Imaš li malo empatije prema trudnoj devojci? - glasilo je pitanje.

- Da imam ne bih ušla, momentalno nemam, pa neka me osuđuju. Ne poznajem je i ne mogu da stavim sebe u situaciju, nisam majka i nikad nisam bila trudna - pričala je Sofija, nakon čega je dobila još jedno pitanje:

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Terzi si rekla da se plašiš mamime reakcija, zašto ako tvrdiš da nisi kriva i nemaš odgovornost? - glasilo je pitanje.

- Jako me interesuje, jer ona kad proceni moj odnos tako bude do kraja. Ne plašim se mame ili tate, ali mi znači njihova reč i mišljenje. Ako ova veza bude stabilna, bilo bi glupo da budu protiv veze u kojoj je dečko ostavio sve zbog mene. Ona je realna žena, ne bi trebala da bude protiv - pričala je Sofija.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nema stabilne EU bez Srbije kao njene članice! Orban održao istorijski govor u Strazburu! (VIDEO)
Live TV

Nema stabilne EU bez Srbije kao njene članice! Orban održao istorijski govor u Strazburu! (VIDEO)

Viktor Orban održao je govor u Strazburu u zgradi Evropskog parlamenta u kome je pomenuo Srbiju. On je rekao da je naša zemlja ključna za Zapadni Balkan. Prema njegovim rečima, ključ sIgurnosti EU je u tome da se čitav Zapadni Balkan priključi EU i istakao je da će Balkan ostati nestabilna regija dokle god Srbija ne bude članica EU. Na ovu tremu u "Info jutru" govorio je Marko Blažić iz Centra za društvenu stabilnost. U program se uključio i Vladimir Kokanović, predsednik Saveza Srba Slovenije.

10.10.2024

12:45

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Pazite se! Napravio Terminatora u prirodnoj veličini! A šta sve tek može!
Srbija

Pazite se! Napravio Terminatora u prirodnoj veličini! A šta sve tek može!

Ivan Simović (40) inženjer informatike u mašinstvu iz Kragujevca, upoznao se 3D modeliranjem još u srednjoj školi, pre više od dve decenije. A za samo nekoliko godina, kada je iz hobija, pomoću svog 3D štampača počeo da "kreira", nastao je i čuveni lik iz filmskog hita, a mnogo toga još se krčka u njegovoj "3D kuhinji"!

10.10.2024

13:21