• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

13.10.2024

15:01

"I treba da se brine za Sofijine roditelje, nas je zauvek izgubio": Milica Veličković prokomentarisala Terzine reči, pa poručila: "Nikada me neće videti"

Tanja Andric/Ataimages

Rijaliti

"I treba da se brine za Sofijine roditelje, nas je zauvek izgubio": Milica Veličković prokomentarisala Terzine reči, pa poručila: "Nikada me neće videti"

Podeli vest

Milica Veličković je prokomentarisala reči oca svog deteta.

Rijaliti učesnik Borislav Terzić Terza prevario je svoju trudnu devojku i verenicu Milicu Veličković sa Sofijom Janićijević, a njegov postupak naišao je na žestoku osudu javnosti.

Nakon što je Terza izjavio da se brine za to kako roditelji Sofije Janićijević gledaju na njihovu vezu i celokupnu situaciju, oglasila se trudna Milica na koju je očigledno zaboravio.

Foto: Foto: Shutterstock, ATA Images

 

- I treba više da se brine za njene roditelje, jer je nas izgubio i u našim životima više ne postoji, tako da nadam se da će on i Sofija zauvek ostati zajedno. Što se tiče našeg susreta kad se porodim, nema potrebe da se plaši, jer nas nikad neće videti - rekla je Milica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Nauka