• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

15.10.2024

08:31

"Tako ne može da se ponaša": Ivana van sebe zbog divljanja svog zeta u rijalitiju, ubeđena da će ga Ana ostaviti nakon ovoga

ATAIMAGES/instagram

Rijaliti

"Tako ne može da se ponaša": Ivana van sebe zbog divljanja svog zeta u rijalitiju, ubeđena da će ga Ana ostaviti nakon ovoga

Podeli vest

Nikolićka ističe da je Stefan tek sada pokazao svoje pravo lice, kao i da će ga njena sestra zbog toga ostaviti.

Danas je tokom podele budžeta u Beloj kući došlo do pravog haosa. Naime, ovonedeljni vođa, Luka Vujević je Ani Nikolić rekao da njen dečko, Stefan Korda, nije za nju, kao i da treba da ga ostavi. Ove reči su duboko povredile Stefana koji je počeo da lupa tanjire po po kuhinji. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

Tim povodom se za medije oglasila Anina rošena sestra, Ivana Nikolić, vidno besna zbog ponašanja svog zeta. 

- Iskreno da kažem onakvo ponašanje ne podržavam. On je očigledno hteo samo da uđe u "Elitu", ali nije svestan da on sebe kanali. Ani je ovo blam, što se on tako ponaša, ona tek sada vidi njegovo pravo lice. Stefan je uticao da Ana i on uđu zajedno u "Elitu", ali mislim da on tek sada pokazuje svoje pravo lice i ne shvata da se sa time samo kanali, a samim tim i Anu - rekla je Ivana. 

Foto: Instagram printscreen/ivana.nikoliccc92

 

Ivana je zatim otkrila da će podržati svoju sestru ako odluči da raskine. 

- Ja podržavam svoju sestru u svemu, ali njegovo ovakvo ponašanje ne podržavam. Vidim da Ana razmišlja o svemu, ona njega voli. Mi nećemo biti šokirani ako odluči da raskine, jer ni ona ne voli takvo ponašnje. Moram da kažem da se njegovi roditelji dive Ani kako ga ona smiri, ali ne može ni ona više. Ja da sam tamo ja bih mu očitala lekciju, tako ne može da se ponaša - rekla je Ivana za "Pink.rs". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ko je krivac: Visoke trgovačke marže - monopolsko ponašanje ili inflatorni pritisak?
Društvo

Ko je krivac: Visoke trgovačke marže - monopolsko ponašanje ili inflatorni pritisak?

Zbog sumnje da su se dogovarali o cenama, Komisija za zaštitu konkurencije pokrenula je postupak protiv Delezea, Merkatora, Univereksporta i Disa. Još pre nekoliko meseci premijer Vučević je rekao da Vlada sa Narodnom bankom ispituje ko se i koliko ugrađuje u cene, i najavio mogućnost da se u istragu uključi i Bia. Poljoprivrednici već duže vreme ukazuju na veliku razliku između otkupnih i cena na rafovima, kao i da ih trgovci ugrožavaju uvozom.

15.10.2024

09:02

TV

Sukobi u svetu počinju da prete i Balkanu? Srpski narod koji živi bilo gde van matice uzurpiran je i mučen! (VIDEO)
Live TV

Sukobi u svetu počinju da prete i Balkanu? Srpski narod koji živi bilo gde van matice uzurpiran je i mučen! (VIDEO)

Uprkos svim mirovnim konferencijama,, svet i dalje srlja ka kolapsu. Sukobi su sve veći, a za to vreme mi se trudimo koliko možemo da sve to izbegnemo. Balansiramo koliko možemo da ne bismo postali deo tog haosa koji je sve veći i sve širi. Da li ćemo uspeti da sprečimo "zapaljivanje" Balkana, a čini se da velike sile baš to hoće. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su prof. dr Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije, pukovnik u penziji MIloje Pršić i Marko Šćepanović, savetnik potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova.

14.10.2024

20:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Nauka