• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

18.10.2024

15:32

Sofija digla Terzi ego! Nahvalila njegovo seksualno umeće, bez ustručavanja pričala o svemu

ATAIMAGES

Rijaliti

Sofija digla Terzi ego! Nahvalila njegovo seksualno umeće, bez ustručavanja pričala o svemu

Podeli vest

Terzić je sve vreme pomno slušao šta njegova devojka priča.

Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza javno su ozvaničili svoju vezu, a pre nekoliko večeri su imali i intimne odnose ispod pokrivača pred punom sobom

Foto: printscreen/x/ZadrugaOfficial

 

Taj njihov postupak je naišao na osudu ukućana, ali i javnosti zbog trudne Terzine verenice, Milice Veličković, ali zaljubljeni par ne vidi ništa pogrešno u svom postupku. 

Terza i Sofija su danas pričali sa Lukom Vujovićem u dvorištu Bele kuće, a rijaliti učesnica je tom prilikom i pohvalila umeće svog dečka. 

- Ti uvek možeš da kažeš detetu da je bila fora i da ste se zezali ispod pokrivača - rekao je Luka, na šta se Sofija odmah nadovezala: 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Mislim, ne razumem kome nije normalno da parovi imaju s*ks ovde. Nagađaju o tim stvarima kao da je od presudnog značaja. Samo mogu da kažem da je Terza potencijal veliki, probudili smo celu režiju - rekla je Sofija, dok se Terzić sve vreme zadovoljno smeškao. 

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li će iskaz Koste K. uticati na presudu njegovim roditeljima? On je formalno slobodan čovek na lečenju!
Live TV

Da li će iskaz Koste K. uticati na presudu njegovim roditeljima? On je formalno slobodan čovek na lečenju!

U Specijalnom sudu u Beogradu juče je ispitivanjem dečaka Koste K, koji je počinio masovno ubistvo 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", nastavljeno suđenje njegovim roditeljima Miljani i Vladimiru Kecmanoviću. Da li će i kako njegove izjave uticati na presudu njegovim roditeljima? Na ovu temu su u "Info jutru" govorili advokat Nemanja Todorović i psihoterapeut Marija Milenković.

18.10.2024

10:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija