• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2021

12:03

RAZVODI SE POZNATI PAR! Zvanično doneli odluku, posle 2 GODINE BRAKA - obrisao SVE SLIKE SA NJOM, a razlog...

Showbiz

RAZVODI SE POZNATI PAR! Zvanično doneli odluku, posle 2 GODINE BRAKA - obrisao SVE SLIKE SA NJOM, a razlog...

Podeli vest

Glumica Zoe Kravic i njen kolega Karl Glusman rešili su da se razvedu, manje od dve godine nakon sklapanja braka.

Zvezda "High Fidelity" i ćerka popularnog pevača Lenija Kravica podnela je zahtev još 23. decembra, a njen predstavnik za medije sada je i zvanično potvrdio da je njihovoj bračnoj sreći zaista došao kraj.

To je učinio za čuveni "People" u subotu.

Inače, njih dvoje bili su u vezi od 2016. godine, a venčali su se u kući njenog oca Lenija u Parizu, 29. juna 2019. godine. Iako se za razvod već pročulo, razlog još uvek nije poznat javnosti, prenose strani mediji.

Karl je obrisao sve slike sa glumicom.

Podsetimo, par se venčao nakon tri godine veze u domu glumičinog oca, pred najbližom rodbinom i brojnim prijateljima iz Holivuda.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija