• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.03.2021

16:04

SVI SU REŠILI DA PROGOVORE! Megan je od kraljice dobila NAJBOLJI TIM, od početka nikog nije slušala!

Showbiz

SVI SU REŠILI DA PROGOVORE! Megan je od kraljice dobila NAJBOLJI TIM, od početka nikog nije slušala!

Podeli vest

I zaposleni u kraljevskoj palati Velike Britanije pratili su skandalozni intervju Megan Markl i princa Harija, a kako kažu izvori, oni su najviše šokirani tvrdnjama kako Megan nije imala nikakvu podršku i da joj niko nije pomagao da se uklopi u nov način života koji joj je bio potpuno stran

Dejli mejl saznaje kako je kraljica Megan dodelila najiskusnije saradnike za mentore još kada se verila sa Harijem i kako joj je dopustila da sama izabere 15 najboljih lojalnih zaposlenih koji decenijama rade za kraljevsku porodicu.

- Imala je briljantan tim sastravljen od iskusnih i lojalnih ljudi da joj pomognu. Nažalost, ona i Hari nisu slušali nikoga. To je jedina istina - rekao je izvor.

Kako navodi britanski tabloid, kraljica je lično donela odluku da popularna bivša kraljičina sekretarka Samanta Koen vodi Meganin tim i pripremi bivšu glumicu za venčanje. Samanta je osoba od najvećeg poverenja kraljice Elizabete i baš zato ju je dodelila Megan, kako bi je svakodnevno učila protokolima i kraljevskim manirima", otkriva izvor za Dejli mejl.

Foto: Harpo Productions/REUTERS

Megan Markl

Inače, priča se da je i Samanta Koen među zaposlenima koji su se žalili na mobing od strane Megan Markl, oko čega će Bakingemska palata, kako je zvanično najavljeno, sprovesti istragu.

Podsetimo, Megan je u intervjuu navela kako joj niko nije ništa pomagao, niti je upućivao u stvari koje nije mogla da zna i kako je usred noći guglala sve što joj je bilo potrebno kako ne bi obrukala novu porodicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija