• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pagesix.com/informer.rs

15.06.2021

12:10

UHVAĆENI NA DELU! Isplivale FOTKE na kojima se Ben Aflek i Dženifer Lopez STRASNO LJUBE! /FOTO/VIDEO/

printscreen/pagesix.com

Showbiz

UHVAĆENI NA DELU! Isplivale FOTKE na kojima se Ben Aflek i Dženifer Lopez STRASNO LJUBE! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Glumac Ben Aflek i pevačica Dženifer Lopez uslikani su prvi put kako se ljube u javnosti od kako su obnovili vezu pre dva meseca

Naime, slavni par, kome su fanovi dali popularni nadimak Benifer, su uslikani prilikom večere u Nobu u Malibuu, gde nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog, a "pali" su i sočni poljupci i emotivni zagrljaji.

Izgleda da njih dvoje imaju oči samo jedno za drugog, pa su nakon 17 godina obnovili vezu, nakon što su 2004. godine raskinuli dvogodišnju veridbu.

Ben i Dženifer su se nežno dodirivali, umiljavali jedno drugom, a zatim joj je glumac šaputao na uho. Ono što se takođe može videti jeste da su pevačicina deca, blizanci Maksimilijan i Ema, takođe bili prisutni u restoranu, pa se sada može videti da je ova veza ponovo zaista ozbiljna čim je Džej Lo odlučila da upozna dečka sa svojom decom.

Foto: printscreen/pagesix.com

Ben Aflek i Dženifer Lopez se ljube

Ono što još više šokira jeste činjenica da njihovi fanovi od pre 17 godina i dalje navijaju za njihovu ljubav, pa se tako na Jutjubu ispod snimka njihovog poljupca mogu pročitati razni pozitivni i emotivni komentari obožavatelja.

Podsetimo, nakon raskida veridbe s nekadašnjim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom (45), pevačica Dženifer Lopez se ne odvaja od Bena Afleka za koga se zamalo udala 2004. godine, ali je glumac tada otkazao venčanje 3 sata pre nego što bi se zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

Par je ponovo primećen zajedno pre nekoliko nedelja tokom odmora u Montani, a nakon toga su proveli nedelju dana zajedno u Majamiju, gde su više puta uslikani na balkonu vile koju su iznajmili samo za njih dvoje

Njihova veza se sada odvija na relaciji Los Anđeles - Majami, a kada je u Kaliforniji pevačica sada boravi isključivo kod Bena.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija