• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/Informer.rs

11.08.2021

11:01

KAKO BI LEJDI DAJANA IZGLEDALA SA SILIKONIMA? Ova transformacija će vas ŠOKIRATI! /FOTO/

Showbiz

KAKO BI LEJDI DAJANA IZGLEDALA SA SILIKONIMA? Ova transformacija će vas ŠOKIRATI! /FOTO/

Podeli vest

Met Mejtlend je umetnik iz Londona, koji svojim radom uveliko privlači velike modne kuće kao što su "Kenzo", "Luj Viton" i njegove ilustracije i fotografije su krasile mnoge časopise - "Mond", "Vog", "Veniti fer". Dosetio se kako bi nekadašnje dive izgledale danas sa malo korekcije botoksom ili silikonima

U središtu njegovog interesovanja su moda, trendovi, pop ikone, ali ih „obrađuje“ na zanimljiv način – poznate ličnosti Holivuda kroz njegov rad se transformišu u nove likove:

- Uvek sam bio fasciniran ljudima koji lepotu pomeraju do ekstrema. Jedan od mojih idola Majkl Džekson je istražio ideju o transformaciji jako rano u svojoj karijeri. Kozmetički pristup lepoti je ranije bio ograničen za zvezde i ultrabogataše, a danas je postao dostupniji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mat Maitland (@matmaitland)

 

Gde god pogledaš tu su dokazi o tim savremenim idealima lepote. Novo normalno možeš da vidiš širom sveta.

Zato sam počeo da razmišljam o identitetu u našem savremenom društvu. Zamislio sam kako bi, da su i dalje žive, neke od najvećih zvezda u istoriji prihvatile savremene kozmetičke tretmane i trendove - rekao je jednom prilikom umetnik.

Zanimljivi su njegovi kolaži na kojima je prikazao nekadašnje svetske dive, ali sa botoksom i filerima, a svoju estetiku opisuje kao „pop sa filmskim tonovima koji se preklapaju“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mat Maitland (@matmaitland)

 

U današnjici prikazane kako bi Odri, Merilin, Lejdi Dajana izgledale sa korekcijama na licu iz ugla ovog umetnika.

Dive su sa primetnim razlikama potpuno izmenile lični opis, ali da li je to ono što je zaista moglo i sa njima da se desi?

Vanvremenske lepotice koja je krasila neverovatna harizma deluje da je ostala netaknuta i može se naslutiti ispod transformacije, iako je umetnik svojim kreativnim viđenjem slikovito prikazao drugačiji izgled.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

BOJE KOJE PREVLADAVAJU U VAŠEM ORMANU GOVORE MNOGO O VAMA! CRVENA daje energiju, ŽUTA popravlja raspoloženje, a ZELENA...
Zanimljivosti

BOJE KOJE PREVLADAVAJU U VAŠEM ORMANU GOVORE MNOGO O VAMA! CRVENA daje energiju, ŽUTA popravlja raspoloženje, a ZELENA...

Kada kupujemo garderobu podsvest često zna da učini svoje, pa nije neobično da u nekom trenutku vaš ormar postane gotovo jednobojan. Neko se lepo oseća u komadima garderobe crne boje, drugi su pak ljubitelji jarkih dezena poput roze, narandžaste, žute. Dominantne boje koje prožimaju naš ormar mogu puno toga reći o nama samima - jesmo li pozitivnog duha, težimo li za sigurnošću i zonom komfora ili su pak izazovi ono što nas najviše privlači.

10.08.2021

23:30

sledeća vest

Izbori 2024

Licemerno! DSS Boru Novakovića prozvao Bora Solunac, sada ga stavili za nosioca izborne liste u Novom Sadu
Izbori 2024

Licemerno! DSS Boru Novakovića prozvao Bora Solunac, sada ga stavili za nosioca izborne liste u Novom Sadu

U borbi za vlast svе sе zaboravlja. Aktuеlni partnеri i saradnici, DSS i DS su dvе strankе čiji su sukobi i trvеnja obеlеžili političku istoriju Srbijе nakon 5, oktobra. Afеra "Solun" iz 2001. godinе, čiji jе glavni protagonista bio jеdan od sadašnjih nosilaca ujеdinjеnе opozicionе listе za gradskе izborе Borislav Novaković, bila jе okidač za otvorеni politički rat na liniji DSS i ostatak DOS-a.

10.05.2024

17:52

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija