• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.12.2021

20:51

MORALA SAM DA BUDEM PIJANA I DROGIRANA KAKO BIH MOGLA...Poznata plejboj zečica otkrila SKANDALOZNE DETALJE iz vile Hjua Hefnera!

printscreen instagram

Showbiz

MORALA SAM DA BUDEM PIJANA I DROGIRANA KAKO BIH MOGLA...Poznata plejboj zečica otkrila SKANDALOZNE DETALJE iz vile Hjua Hefnera!

Podeli vest

Jedna od najpoznatijih plejboj zečica i devojaka kontroverznog Hjua Hefnera, Kendra Vilkinson, otkrila je šokantne detalje iz čuvene vile pokojnog biznismena i izdavača

Kendra je priznala da se često drogirala kako bi mogla da pregura noći sa vremešnim plejbojem.

- Kako bih preživela noć sa njim morala sam biti pijana i drogirana. Nisam to mogla izbeći i to je bio jedini način da to izvedem - priznala je Kendra Vilkinson koja je napustila vilu 2009. godine.

 

 

Kendra se nakon napuštanja vile udala i dobila dvoje dece, ali i rijaliti koji je pratio njenu porodicu. Nakon razvoda braka Kendra se pronašla u prodaji nekretnina i sada je otkrila da će dobiti sopstveni rijaliti.

- Trebalo mi je nekoliko godina da sastavim svoj život. Nisam mislila da se rijaliti televizija vraća i nisam mislila da je biti poznat opcija više. Zato sam se povukla, bila sam veoma izgubljena i trebalo mi je vreme da stanem na svoje noge i počnem da se bavim nekretninama Ušla sam u svet nekretnina iz mnogo razloga. Trebalo je mnogo ranije to da učinim, da budem iskrena. Ko ne voli kuće, razna zdanja, pre i posle? Zabavno je naučiti sve procese i prodati nekretnine, a usput sklopiti nova prijateljstva. Ovo je novi život za mene. Sada i za mene i decu ide kako treba - rekla je Kendra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!
Politika

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Republici Srbiji, Nj.E. Anke Konrad, sa kojom je razgovarao o sve težem položaju srpskog naroda u pokrajini, gde, kako je naveo, Priština umesto normalizacije i deeskalacije situacije svakodnevno generiše nove krize na terenu.

16.04.2024

15:26

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd
Društvo

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd

Danas je održana konferencija za medije povodom potpisivanja novog trogodišnjeg ugovora o strateškoj saradnji Beogradskog maratona i brenda IDEA, kao i donacije aparata AED (automatski eksterni defibrilatora) Crvenom krstu Beograd od strane fondacije Heroji Beogradskog maratona i kompanije Mercator-S, a koji će biti postavljeni na javnim površinama u Beogradu, i biti dostupni za efikasno spasavanje života naših sugrađana.

16.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija