• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

25.12.2021

19:30

KOMŠIJE VERICE RAKOČEVIĆ RAZVEZALE JEZIK! Evo šta su rekle o dizajnerki i njenom tri decenije mlađem suprugu: Viđali smo je kako radi...

Showbiz

KOMŠIJE VERICE RAKOČEVIĆ RAZVEZALE JEZIK! Evo šta su rekle o dizajnerki i njenom tri decenije mlađem suprugu: Viđali smo je kako radi...

Podeli vest

Verica Rakočević se pre osam godina udala sa tri decenije mlađeg Veljka Kuzmančevića, a tada su im mnogi predviđali brz razvod.

Na Avalu su se doselili posle nekoliko godina i svi su mislili da beže iz grada kako se ne bi videlo da zapravo nisu zajedno, nego da je njihov brak navodno marketinški trik.

- Ljudi ovde nisu baš blagonaklono gledali na tu razliku u godinama, ali sada ih svi prihvatamo i to nam više ništa ne znači. U početku smo zazirali i da im se javimo jer smo mislili da su umišljeni, ali je Verica ta koja se svakom osmehne i javi. Viđali smo je često kako radi u dvorištu i tako je počela komšijska priča - kaže gospođa koja živi u blizini kuće ovog bračnog para.

Foto: printscreen facebook

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Još jedan komšija obradovao se na pitanje o Verici i Veljku.

- Obožavam ih. Koliko god da su uspešni, oni se ovde ponašaju kao pravi domaćini. Veljko često kosi travu, Verica sadi cveće i sunča se napolju. Hodaju bosi po travi, ona čak grli drveće. Bilo nam je to čudno i priznajem, malo smo ih ismevali, ali su nam sada dragi. Pa šta ako su različiti, tako smo ih prihvatili. Ponudimo ih plodovima sa imanja i oni prihvate, porazgovaraju sa nama, traže savet za neki usev, a meni bude drago da takvim ljudima i ja mogu nešto učiniti i nečemu ih naučiti - ističe on.

- Nije čudo što Verica onako izgleda jer je non-stop u pokretu. Često je vidimo kako nešto crta napolju ili šije, oko bašte sve sama radi. Dolaze im prijatelji, pa prirede večeru u dvorištu i često se čuje neka fina muzika. Kod nas uglavnom trešte narodnjaci, znam da se to njima ne sviđa ali nam nikada nisu zamerili - kaže jedna od mlađih komšinica.

U obližnjim prodavnicama kažu da im bračni par retko svraća.

Foto: Tanjug

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

- Dođu, ali ne tako često, verovatno potrepštine kupuju u velikim marketima. Svrate ponekad po hleb ili neko povrće, tako neke sitnice koje im u trenutku trebaju.

Komšije kažu da je Verica među prvima pokrenula akciju da se očisti Avala i angažovala se da uključi što više ljudi.

- Ona je prva uzela kolica i svu opremu i krenula da sakuplja smeće po okolnim žbunovima i livadama. Ubrzo su joj se priključili mnogi meštani i tako je akcija dobila na značaju. Po nekoliko tona smeće i otpada se ukloni tako sa Avale. Probudila se svest i nekih ovdašnjih seljaka da više ne bacaju u šumu belu tehniku koja im se pokvari, kako su to radili godinima - rekla je jedna devojka iz komšiluka poznatog para.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija