• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.07.2022

16:50

ODRASTAO JE VERUJUĆI DA MU JE BAKA MAJKA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Džek Nikolson otkrio SUROVU ISTINU o svojoj porodici kada je imao 37 godina!

Showbiz

ODRASTAO JE VERUJUĆI DA MU JE BAKA MAJKA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Džek Nikolson otkrio SUROVU ISTINU o svojoj porodici kada je imao 37 godina!

Podeli vest

Džek Nikolson je poznati američki glumac i reditelj, koji iza sebe ima karijeru dugu preko 60 godina, a detalje iz njegovog života retko ko zna

Džek je odrastao kao mnogo mlađi brat dve sestre, Džun i Lorejn. Njegovi roditelji su bili Džon i Etel Mej, ali Džon retko kada je bio na slici jer se odselio odmah nakon što se Džek rodio. Tokom Džekovog života, njegov otac se pojavljivao i izlazio iz porodice. Međutim, Džekova majka je bila posvećena svojoj deci i trudila se da budu pravilno vaspitana.

Džekova majka Etel otvorila je kozmetičku radnju kako bi zarađivala novac da obezbedi svoju decu. Takođe je bila poznata u komšiluku po svojoj empatiji, kojoj su ljudi dolazili da iznesu svoje pritužbe i da traže savet. Džek je jednom spomenuo da se osećao srećnim što je odrastao na način na koji je odrastao jer je bio slobodan i naučio je da bude odgovoran.

- Veoma sam srećan što sam imao to neobično okruženje u kojem sam odrastao. Mnogo odgovornosti - ne na tebi, već samo po definiciji situacije - izjavio je jednom prilikom.

Iako je Džek postigao visoki akademski uspeh i bio među dva odsto najboljih na nacionalnom nivou na prijemnom ispitu za fakultet, nije uživao u školi i nije mogao da podnese pomisao da ode na koledž i dobije diplomu. Umesto toga, on i njegova sestra Džun odlučili su da pokušaju da naprave karijeru u Holivudu.

Foto: Printscreen You Tube

Džek Nikolson

Džun je već živela u Los Anđelesu kada je Džek završio školu i preselio se tamo kako bi bio sa njom na nekoliko nedelja. Nakon nekog vremena, Džek je otkrio da toliko uživa u Los Anđelesu da je ostao sa sestrom, dok je ona pokušavala da dobije svoju veliku šansu u Holivudu kao glumica.

U početku, Džek je dobijao čudne poslove na setovima, međutim, jednog dana ga je primetio menadžer MGM-a i ubrzo je počeo da dobija  uloge u niskobudžetnim horor filmovima. Uz podršku svoje sestre Džun, Džek je tako nastavio nekoliko godina dok konačno nije dobio svoju veliku šansu u filmu "Easi Rider" iz 1959. godine. Nažalost, za Džun, ona nikada nije bila angažovana u bilo čemu što bi dovelo do ozbiljnije glumačke karijera.  Iznenada, 1963. godine, kada je bila u srednjim 40-im godinama, a Džek svega 26 godina, Džun je preminula. Džek Nikolson ostao je sam u Holivudu.

Šokantne vesti

Decenijama nakon što je Džekova sestra umrla, glumac u usponu uživao je u stalnom uspehu u Holivudu. A onda je dobio šokantne vesti od veoma neobičnog izvora. Informacija koju je dobio promenila mu je u potpunosti način na koji je video svoje vaspitanje.

Naime, kada je Džeku bilo 37 godina, sa njim je kontaktirao novinar Tajm Njuza, koji mu je u potpunosti promenio život time što mu je javio neke, u najmanju ruku, zanimljive vesti. Novinar je upravo završio istraživanje o Nikolsonovoj porodici i pronašao dobro čuvanu porodičnu tajnu.

Reporter je obavestio Džeka da mu je majka Etel zapravo bila baka. Pored toga, on mu je saopštio i da je njegova majka zapravo njegova sestra Džun i da, u stvari, nikada nije upoznao svog rođenog oca. Vest je bila potpuno neočekivana i iz vedrog neba.

Pošto su njegove Etel i Džun već umrle kada je dobio ove šokantne vest, Džek je kontaktirao sa svojom sestrom (koja je u stvari bila njegova tetka) Lorejn, a ona mu je potvrdila ono što je reporter rekao Džeku. Nikada se nije ponašala kao majka Džeku, već je taj posao prepustila njegovoj baki Etel.

Džek je tada otkrio da nikada nije imao priliku da sazna ko mu je rođeni otac jer su jedine dve osobe koje su znale istinu bile Džun i Etel, a one mu nikada nisu rekle ko mu je otac. Umesto da bude uznemiren tajnom koju čuva njegova porodica, Džek je bio ponosan na svoju majku i baku jer su uspele da čuvaju tajnu do svoje smrti. Bio je miran u vezi sa celom situacijom.

Džek je čak izrazio koliko je srećan zbog života koji mu je dat, uprkos tome što je bio težak. Rekao je da uopšte nije ljut na ono što se dogodilo.

Foto: Printscreen You Tube

- Moja jedina emocija je zahvalnost, bukvalno, za svoj život. -

Ipak, holivudska zvezda sada zna ko mu je otac i zahvalna je za život koji je proživeo sa svojim "sestrama" i "majkom" pre nego što su Džun i Etel preminule, a on je postao poznato ime.

Istina

Nakon što je Džek saznao da mu je sestra majka, a mama baka, odlučio je da treba da sazna celu priču iza onoga što se desilo tokom njegovog detinjstva. Priču mu je ispričala njegova sestra/tetka Lorein.

Džekova majka Džun zatrudnela je kao glumica kada je imala 17 godina. Čovek čiju je bebu nosila zvao se Donald Furčilo. Međutim, njihova veza nije uspela jer je Donald već bio oženjen, pa od Džun nije mogao da napravi "poštenu ženu". Naravno, komšije i prijatelji porodice počeli su da primećuju da je Džun trudna, ali ona je u tajnosti rodila Džeka i potom nastavila svoju glumačku karijeru.

Iako njegov biološki otac Donald nije želeo ništa da ima sa Džekom kada je bio mladić, kasnije je počeo grozničavo da tvrdi da je Džekov otac i da je ponosan što je Džek njegov sin.

Džek je tokom detinjstva svoju biološku majku i tetku doživljavao kao svoje sestre, a baku i dedu kao majku i oca. Istinu je saznao tek 1974. godine. Međutim, nije dozvolio da to promeni njegov odnos prema porodici ili njegovom vaspitanju.

BONUS VIDEO:

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija