• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

01.11.2022

18:45

UBIJEN POZNATI REPER! Tejkof preminuo nakon pucnjave u kuglani!

Printscreen/Instagram

Showbiz

UBIJEN POZNATI REPER! Tejkof preminuo nakon pucnjave u kuglani!

Podeli vest

Reper Kiršnik Kari Bal, poznatiji kao Tejkof (28), ubijen je jutros u pucnjavi koja se dogodila u Hjustonu, prenosi TMZ

Kako izvori iz policije i nekoliko svedoka kažu, incident se dogodio nešto posle 2:30 ujutru kada su policajci dobili poziv da je upucan čovek u kulgani u Hjustonu. U Tejkofovom društvu bio je još jedan član benda i njegov ujak Kuavo

 

 

Rečeno nam je da su Tejkof i Kuavo igrali kockice kada je izbila svađa i tada je neko otvorio vatru, pucajući u Tejkofa. Upucan je u glavu ili u blizini glave. Na licu mesta je ostao mrtav - kaže izvor.

Na sajtu TMZ objavljene su i fotografije s mesta nesreće, gde se vidi Kuavo i drugi okupljeni oko Tejkofa. Samo nekoliko sati pre pucnjave, Tejkof je objavio selfi iz kuglane.

Pravo ime repera je Kiršnik Kari Bal, bio je najmlađi član Migosa. Kuavo je bio njegov ujak, a Ofset njegov rođak.  2008. godine su se okupili kao grupa u Džordžiji i postali hitmejkeri, izbacivši svoj prvi veliki hit "Versace", 2013. godine. Bili su broj jedan na Bilbordu 2016. sa "Bad and Boujee".

Grupa Migos je nastupala na festivalu Exit u Novom Sadu 2018. godine, a njihov nastup bio je jedan od najupečatljivijih te godine.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija