• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.02.2023

14:35

UHAPŠEN POZNATI GLUMAC KOJI JE VODIO SEKS KULT ZBOG STRAŠNOG ZLOSTAVLJANJA! Svi ga znate iz čuvenog filma! (FOTO)

Tanjug/AP

Showbiz

UHAPŠEN POZNATI GLUMAC KOJI JE VODIO SEKS KULT ZBOG STRAŠNOG ZLOSTAVLJANJA! Svi ga znate iz čuvenog filma! (FOTO)

Podeli vest

Glumac iz legendarnog filma "Ples sa vukovima" Nejtan Čejsing Hors (46) priveden je u policijski pritvor nakon što su pripadnici specijalne policijske jedinice izvršile raciju u njegovoj kući u severnom Vegasu, gde navodno živi sa svojih pet žena.

Policija Las Vegasa uhapsila je u utorak bivšeg glumca koji je optužen za vođenje seks kulta i zbog navodnog seksualnog napada na indijanske devojčice od 13 godina tokom dve decenije, pokazuju policijski zapisi. Glumac iz legendarnog "Ples sa vukovima" Nejtan Čejsing Hors (Konj koji juri) (46) priveden je u policijski pritvor nakon što su pripadnici specijalne policijske jedinice izvršile raciju u njegovoj kući u severnom Vegasu, gde navodno živi sa svojih pet žena.

Bivši glumac, poznat po ulozi mladog pripadnika plemena Sijuksa imena Mnogo se smeje (Smajls a lot) u filmu Kevina Kostnera iz 1990. godine, uhapšen je nakon višemesečne istrage podstaknute dojavom koju je policija dobila u oktobru 2022.

Foto: printscreen

Nejtan Čejsing

Čejsing Hors je navodno zlostavljao najmanje šest žrtava, otkrili su istražitelji, prema nalogu za pretres od 50 stranica koji je pribavio Asošiejted pres.Optužbe za seksualno zlostavljanje protiv optuženog vođe kulta datiraju iz ranih 2000-ih i obuhvataju više država, uključujući Montanu, njegovu matičnu državu Južnu Dakotu i Nevadu - u kojoj je živeo poslednjih 10 godina.

Čejsing Hors je pripadnik plemena Sikangu Sijuks iz nacije Lakota, privukao je sledbenike iz plemena širom u SAD-u i Kanadi koji su verovali da je on "Lekar" i "Sveta osoba" koji može da komunicira sa višim bićima i izvodi ceremonije isceljenja.

- Nejtan Konj koji juri je koristio duhovne tradicije i njihov sistem verovanja kao oruđe za seksualno zlostavljanje mladih devojaka u brojnim prilikama - navodi se u dokumentu.

Foto: Tanjug/AP

Hapšenje glumca

Sledbenici kulta "The Circle" ponudili su svoje mlade ćerke Nejtanu da ih uzme za žene. Jedna devojka mu je navodno ponuđena na "poklon" kada je imala 15 godina, a druga se udala za njega kada je napunila 16 godina.

Navodno je proteran iz rezervata Fort Pek u Poplaru u Montani 2015. zbog optužbi za trgovinu ljudima, navodi se u nalogu. Optužen je terao na prostituciju mlade starosedelačke devojke nudeći ih za seks drugim muškarcima koji su mu navodno platili.

Najmlađa od njegovih navodnih žrtava imala je samo 13 godina. U nalogu se takođe navodi da je Čejsing Hors navodno snimao svoje seksualne napade na žrtvama. Hapšenje bivšeg glumca dolazi kada su tužioci i zakonodavci širom SAD počeli da posvećuju veću pažnju zločinima nad ženama starosedelaca, uključujući trgovinu ljudima i ubistva.

Foto: Tanjug/AP

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija