• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2023

14:00

ŠOK! TOM KRUZ KAŽE JEDNU REČ I ZARADI 7.000 DOLARA! A evo koliko dobije za 10 sekundi dijaloga

Showbiz

ŠOK! TOM KRUZ KAŽE JEDNU REČ I ZARADI 7.000 DOLARA! A evo koliko dobije za 10 sekundi dijaloga

Podeli vest

Tom Kruz je najplaćeniji glumac na svetu, ali je malo ko zna da on zapravo zarađuje novac na osnovu izgovorene reči.

Prema podacima stranice Casumo, Tom Kruz zarađuje 7091 dolar po izgovorenoj reči, odnosno 205.639 dolara za svega 10 sekundi dijaloga.

Foto: Tanjug/AP

Tom Kruz

Ne dobija platu nego ubira procenat od zarade filma

Jedan od ključnih faktora njegovog uspeha je činjenica da Kruz ne dobija standardnu platu, već često ubira procenat od filmske zarade, a upravo to je učinio s franšizom "Nemoguća misija" na kojoj je zaradio više od 200 miliona dolara.

Kurt Rasel na drugom mestu

Na drugom mestu je Kurt Rasel koji zaradi 5682 dolara po izgovorenoj reči, a iza njega se nalazi Džoni Dep sa 4877 dolara po reči.

Foto: APfoto

Kameron Dijaz

Što se tiče glumica, na vrhu liste je Kameron Dijaz s 4637 dolara po izgovorenoj reči.

Glumica je mesto zauzela najviše zahvaljujući tome što je prihvatila samo milion dolara za ulogu u filmu "Zločesta učiteljica" u zamenu za procenat zarade filma, što joj je u konačnici donelo profit od 42 miliona dolara.

Nakon osam godina pauze, glumica Kameron Dijaz vratila se prošle godine na velike ekrane filmom "Povratak u akciju" i time oduševila brojne fanove.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija