• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

20.03.2023

11:33

TUŽAN SNIMAK BRUSA VILISA BEZ ZUBA! Glumac juče proslavio rođendan okružen porodicom! (VIDEO)

Twitter printscreen

Showbiz

TUŽAN SNIMAK BRUSA VILISA BEZ ZUBA! Glumac juče proslavio rođendan okružen porodicom! (VIDEO)

Podeli vest

Holivudska zvezda Brus Vilis sada je samo bleda senka čuvenog policajca iz serijala "Umri muški" s obzirom na to da je njegova bolest demencija uzela maha. A on je juče proslavio i 68. rođendan sa članovima svoje porodice i snimak sa slavlja mnoge je rastužio jer čuveni glumac više ne izgleda kao nekada.

Vilisova bivša supruga Demi Mur objavila je snimak sa slavlja njegovog rođendana i koliko je oduševila sve koji su jedva čekali da vide glumca, toliko je i rastužila njegove fanove jer nekadašnji holivudski zavodnik to više nije.

Foto: Twitter printscreen

Demi obajvila snimak s rođendana Brusa Vilisa

Fanovi su primetili na snimcima da Brus deluje da blago posrće i da se vide tragovi teške bolesti s kojom se bori, a uočili su i da mu nedostaje prednji zub. 

 

 

Isto tako, supruga Brusa Vilisa, Ema Heming, objavila je u nedelju video povodom rođendana glumca i njime je rasplakala mnoge glumčeve obožavatelje.

 

 

Ema je objavila kompilaciju snimaka, odnosno, zajedničkih uspomena iz privatnog života na kojima se može videti Brus kako se igra s kćerkama, kako razmenjuje nežnosti sa suprugom i kako se njih dvoje dobro provode na odmorima.

Podsetimo, popularnom glumcu dijagnostifikovana je demencija i bolest vrlo brzo napreduje.

"Započela sam dan u suzama"

Ema je na Brusov rođendan objavila i još jedan video u kojem je otkrila kako je plakala čim se probudila i da joj gledanje starih videa na kojima je njen muž "slama srce".

 

 

- Dakle, danas je mom suprugu rođendan. Započela sam dan tako što sam se rasplakala. Kao što možete videti, crvene su mi oči i nos. Mislim da je važno da vidite sve strane ovoga. Često dobijam poruke kako sam jaka. Nemam izbora. Volela bih da imam. Ali moram da odgajam dvoje dece u svemu ovomu - ispričala je.

- U životu jednostavno moramo prihvatiti stvari. Međutim, ponekad sam danima tužna. Tako se osećam i danas, na njegov rođendan. Počela sam praviti video s njegovim snimcima i, ne znam zašto, ali to mi slama srce. To radim i za vas, znam koliko volite moga supruga. Hvala vam - zaključila je Hemingova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robin

pre 1 godinu

Čime se vi bavite, bagro klošarska, to je vama vest, nema zube ... debilčine jedne, nećete biti vredni kao njegov mali prst na nozi nikada ... seme vam se zatrlo pokvareno ...

SOFIJA OKUPILA KARLEUŠU, RADU, MILICU, TEU I NAPRAVILA HAOS! Jelena skočila na stolicu, pa zatresla guzom na Miloševićkinom rođendanu! (VIDEO)
Estrada

SOFIJA OKUPILA KARLEUŠU, RADU, MILICU, TEU I NAPRAVILA HAOS! Jelena skočila na stolicu, pa zatresla guzom na Miloševićkinom rođendanu! (VIDEO)

Sofija Milošević sinoć je napravila veliku žurku povodom 32. rođendana, a pozvala je ogroman broj svojih prijatelja među kojima i Jelenu Karleušu, Jelisavetu Orašanin, Milicu Pavlović, dok su ih uveseljavale Rada Manojlović i Tea Tairović. Međutim, posebnu pažnju privukla je Jelena Karleuša koja je bila u poluprovidnom kombinezonu.

20.03.2023

10:11

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17