• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

17.05.2023

15:55

OTVOREN KANSKI FESTIVAL OVACIJAMA DŽONIJU DEPU: Zlatna palma Majklu Daglasu, mistična lepeza Helen Miren i neprolazna lepota Ume Turman!

EPAIMAGES/Reuters

Showbiz

OTVOREN KANSKI FESTIVAL OVACIJAMA DŽONIJU DEPU: Zlatna palma Majklu Daglasu, mistična lepeza Helen Miren i neprolazna lepota Ume Turman!

Podeli vest

Na sinoć otvorenom Kanskom festivalu, holivudski glumac Džoni Dep doživeo je renesansu nakon burnog suđenja sa Amber Herd, a pored njega svečanoj ceremoniji prisustvovale su mnoge zvezde sedme umetnosti.

Festival filma u Kanu otvoren je sinoć 76. put, a svečanoj ceremoniji prisustvovale su mnoge zvezde sedme umetnosti, među kojima su najveću pažnju privukli Džoni Dep, Helen Miren, Majkl Daglas, Kretrin Zita-Džons, Uma Turman, Katrin Denev i mnogi drugi.

Foto: EPAIMAGES/Reuters

Džoni Dep

Pojavljivanje Džonija Depa svakako je bila vest broj jedan uoči premijere njegovog filma "Madam di Bari", u kojem glumi kralja Luja XV. Dep na crvenom tepihu dočekan je ovacijama i transparentima na kojima je pisalo "Živeo Džoni“, dok je njegova kolegnica, istaknuta Helen Miren na crvenom tepihu privukla pažnju kosom ofarbanom u plavo i lepezom na kojoj su bile odštampane reči #WorthIt.

Foto: EPAIMAGES/Reuters

Helen Miren

Svakako jedno od najvećih imena sa velikog platna jeste legendarni glumac Majkl Daglas, koji je ovekovečen Zlatnom palmom - nagradom za životno delo. Na glamuroznom crvenom tepihu se pojavio u društvu supruge Ketrin Zite-Džons i njihove naslednice ćerke Keris. Ovogodišnji Kanski festival je otvorila glumica Katrin Denev, koja je i zaštitno lice same smotre, dok je njena ćerka Kjara Mastrojani vodila program.

Foto: EPAIMAGES/Reuters

Majkl Daglas

Foto: EPAIMAGES/Reuters

Majkl Daglas, Ketzrin Zita Džons

Kanski festival, na kojem će premijerno biti prikazani filmovi "Indijana Džons i artefakt sudbine", kao i najnoviji filmovi Martina Skorsezea i Pedra Almodovara, trajaće do 27. maja.

Ukupno se 21 film takmiči za Zlatnu palmu, a među rediteljima u konkurenciji je sedam žena što je rekord za ovaj filmski festival. Devetočlanim žirijem festivala predsedava Ruben Ostlund, koji je prošle godine dobio svoju drugu Zlatnu palmu za film „Trougao tuge“.

Foto: EPAIMAGES/Reuters

Katrin Denev

Na crvenom tepihu, posebnu je pažnju privukla italijanska misica Paola Turani, koja je podsetila sve prisutne na stara, dobra vremena obojena glamurom i elegancijom, kao i Uma Turman u spekakularnoj haljini brenda "Dior".

Foto: EPAIMAGES/Reuters

Paola Turani

Foto: EPAIMAGES/Reuters

Uma Turman

Foto: EPAIMAGES/Reuters

Uma Turman

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 11 meseci

Ovo kao da je bio americki bal vampira usred Kana.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija