• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

07.06.2023

16:20

OGLASIO SE AL PAĆINO O TRUDNOĆI 60 GODINA MLAĐE DEVOJKE! Osvrnuo se i na priče da je neplodan!

profimedia

Showbiz

OGLASIO SE AL PAĆINO O TRUDNOĆI 60 GODINA MLAĐE DEVOJKE! Osvrnuo se i na priče da je neplodan!

Podeli vest

Legendarni glumac Al Paćino oglasio se prvi put nakon što je u medije procurela vest da u devetoj deceniji života očekuje dete sa partnerkom Nur Alfalom.

Paćino je govorio o dolasku bebe, a posebno se osvrnuo na pozne godine u kojima će ponovo dobiti dete.

Foto: profimedia

Al Paćino, Nur Alfala

- Vrlo je posebno. Uvek je bilo. Imam mnogo dece, ali ovo je stvarno poseban dolazak u ovo vreme - rekao je u videu-zapisu koji je dobio "Daily Mail".

Inače, prema pisanju "TMZ-ija", oskarovac je sumnjao da može uopšte da ima još potomaka, pa je od atraktivne brinete tražio da potvrdi očinstvo DNK testom. Takođe, Paćino je mislio da je iz medicinskih razloga neplodan.

Foto: profimedia

Al Paćino, Nur Alfala

Na pitanje o polu deteta, Paćino je istakao da ga još uvek ne zna.

Podsetimo, Nur je producentkinja, a ranije je bila u vezi sa Mikom Džegerom, a povezivali su je i sa Klintom Istvudom.

- Srce ne pita za godine, srce samo zna ono što oseća. To mi je bila prva ozbiljna veza i bila sam jako srećna - rekla je Nur svojevremeno o ljubavi sa Džegerom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija