• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo!

16.10.2019

08:16

DARKO LAZIĆ ĆERKI I SINU OSTAVLJA PO MILION EVRA! Marina nije imala pojma o ovome, a evo kako će njegova deca postati MILIONERI!

Estrada

DARKO LAZIĆ ĆERKI I SINU OSTAVLJA PO MILION EVRA! Marina nije imala pojma o ovome, a evo kako će njegova deca postati MILIONERI!

Podeli vest

Darko Lazić je, nakon stravične saobraćajke, rešio da je vreme da okrene novi list, pa je tako, između ostalog, došao na ideju da obezbedi naslednicima lagodnu budućnost kako god da može

Iz tog razloga počeo je da uplaćuje novac na njihove račune, po 5.000 evra mesečno, i to će nastaviti da čini do njihovog punoletstva, piše "Alo".

Kako se navodi, bivša supruga Ana Sević i sadašnja verenica Marina Gagić ništa o ovome nisu znale. Međutim, kada je Marini rekao šta radi trebalo joj je malo vremena da dođe sebi od sreće. Naime, Lorena i Aleksej na računu će od tate jednoga dana imati po milion evra.

ZA NJIMA SU LUDELE ŽENE! A danas su oženjeni pravim lepoticama! (FOTO)

- Otkako se posle nesreće vratio svom normalnom životu i nastupima, Darko razmišlja potpuno drugačije i usmeren je ka tome da njegova deca budu finansijski obezbeđena u svakom smislu. Iako mnogo radi, a samim tim i mnogo zarađuje, shvatio je da je najpametnije novac uložiti u banku kako bi sa sigurnošću znao da će i za deset i za dvadeset godina, kada prestane da peva, njegova deca imati siguran novac. Taj predlog mu je dao blizak prijatelj koji je takođe osigurao svoje dete i odmah je znao da želi to da uradi - rekao je izvor gorepomenutog lista i istakao da je Darko odredio sumu od 5.000 evra koje će uplaćivati do punoletstva svojih naslednika.

ZBOG UGROŽENOG ZDRAVLJA DONELI VAŽNU ODLUKU! Darko Lazić mora na OPERACIJU - oglasile se VERENICA i bivša supruga o njegovom stanju!

- Iako ta suma za mnoge deluje preterano, Darko je jedan od najplaćenijih pevača u regionu i samo za jedan nastup može da uzme do 20.000 evra. Kako mesečno nastupa bar deset puta, jasno vam je koliko novca može da zaradi. Upravo zbog toga ne žali para i ideja mu je da se što više novca nađe na Loreninom i Aleksejevom računu. Iako ima stav da će se pevanjem baviti dok je živ, napravio je računicu da novac uplaćuje do Aleksejevog punoletstva kako bi se kroz 18 godina na računu njegove dece našlo po milion evra - objasnio je taj izvor i istakao da je Lazić svojim postupkom oduševio verenicu Marinu.

- Odluku da osigura decu Darko je doneo sam, ne obavestivši bivšu ili sadašnju suprugu. Jednostavno je osetio da tako treba i nije želeo da mu se niko meša. Tek kasnije, kada je sve sredio, o osiguranju je obavestio Marinu, koja nije mogla da dođe sebi od sreće. Ne samo da joj je bilo drago što će njihov sin biti obezbeđen već je shvatila koliko se Darko promenio i da je posle nesreće drugi čovek. Nije mogla da dođe sebi, a čak se i našalila da će mu roditi bar još troje kada već planira da od svoje dece napravi milionere. Na kraju krajeva, Darko je konačno ozbiljno shvatio očinstvo - zaključio je pomenuti izvor.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Porez plati da ti dobrim vrati

pre 4 godine

Drzavo reaguj . Izmisljate nove zakone o oporezivanju za one koje legalno i posteno rade a gospodu "umetnike" niko ne oporezuje, a bahate se i razmecu sa imovinom. Da li si oni isti gradjani kao mi?

Mala_Hijena

pre 4 godine

Lepo je to kad čovek toliko zaradi da deci može ostaviti po milion € , ali mene zanima ako novinari mogu saznati koliko dotični gospodin plaća porez na dobit , zaradu itd itd......mora da lepe pare državi plati......ili ne , pitanje je sad !!!!

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59