• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

Autor: Informer.rs

30.10.2019

10:07

Darko napravio KONCERT za pamćenje: Ana i verenica Marina u prvom redu, a kada je NJU izveo na binu, Sevićeva ZAPLAKALA!

Estrada

Darko napravio KONCERT za pamćenje: Ana i verenica Marina u prvom redu, a kada je NJU izveo na binu, Sevićeva ZAPLAKALA!

Podeli vest

Proslavio deset godina karijere

Darko Lazić održao je sinoć u Centru "Sava" svoj prvi solistički koncert, a najveću podršku iz publike dobio je od verenice Marine Gagić i bivše supruge Ane Sević.

ZAUVEK SI MOJA KRV! NISAM POGREŠILA! Andreana Čekić se oglasila prvi put nakon SKANDALA SA OŽENJENIM VERENIKOM!

Kada je pola sata pre koncerta Darko došao podruku s Marinom, poručio je da ovaj nastup smatra svojim novim početkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @new_me_911 on Sep 18, 2019 at 10:31am PDT

- Večeras proslavljam 10 godina karijere, a ujedno okrećem i novi list u životu. Još večeras sam onaj stari, a od sutra menjam sve. Zbog lošeg načina života pre godinu dana mogao sam da izgubim glavu. To se više neće ponoviti - rekao je Darko, koji je 23. oktobra 2018. godine doživeo saobraćajku koju je jedva preživeo.

EVO KO JE NOVA DEVOJKA LUKE LAZUKIĆA! Imala je AFERU sa oženjenim fudbalerom i hvalila se da su u vezi dok je njegova supruga još delila KREVET S NJIM! (FOTO)

- Drago mi je što će večeras sa mnom biti i Marina i Ana - dodao je Darko.

Ana Sević, koja je stigla sa njihovom ćerkicom Lorenom, rekla je da svim srcem podržava bivšeg supruga.

Foto: printscreen/instagram@anasevicofficial

- Darko i ja smo u savršenim odnosima, nema potrebe da bude drugačije. Večeras je konačno tamo gde mu je mesto i gde pripada, a to je scena - rekla je pevačica.

Folk pevač je koncert pred prepunom salom počeo pesmom "Majko", a zatim nastavio da ređa svoje hitove poput "Provereno znam", "Korak do sna" i druge.

ŠOK INTERVJU NATAŠE BEKVALAC POSLE RAZVODA: Pakao je počeo odmah posle venčanje, a Luka Lazukić nije udario već PRETUKAO!

Ćerkica Lorena i bivša supruga Ana sve vreme su đuskale, a Darkovi hitovi digli su na noge i mnoge njegove kolege, među kojima i Milicu Pavlović, Acu Lukasa, Emira Habibovića, Ivana Gavrilovića, Adreanu Čekić...

Foto: printscreen instagram/andreanacekic

U jednom trenutku Lazić je pozvao na binu malu Lorenu uz reči da je vreme za ljubav, a onda najavio pesmu Šabana Šaulića "Verujem u ljubav" koju je predstavio kao omiljenu pesmu njegove ćerkice.

Darkovu bivšu suprugu ovaj prizor je ostavio u suzama.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17