• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić - A. Spasojević

20.11.2019

15:45

NOLE BACIO OKO NA PEVAČICU?! Pored Sare Jo, razmenio kontakt i sa NJOM! Jelena poludela - usledila žestoka SVAĐA

Estrada

NOLE BACIO OKO NA PEVAČICU?! Pored Sare Jo, razmenio kontakt i sa NJOM! Jelena poludela - usledila žestoka SVAĐA

Podeli vest

Ne želi da ga u javnosti povezuju sa kojekakvim pevačicama

Novak Đoković navodno se posvađao sa suprugom Jelenom, zbog Edite Aradinović, koju je nedavno zapratio na Instagramu! Naš najbolji teniser obožava bivšu članicu "Ministarki", a to se nimalo ne dopada njegovoj lepšoj polovini.

S*KS KAKAV SRBIJA NIJE VIDELA! Mladi glumac zadovoljavao voditeljku RTS-a na MERDEVINAMA! Vrele SCENE (FOTO)

Zanimljivo je da naš najpoznatiji sportista redovno lajkuje pevačici slike, a i ona njemu! Jedino joj se ne dopadaju fotke na kojima je Nole sa ženom, tako da na te slike Edita namerno ne udari nijedan lajk.

Foto: tanjug

- Noletu se dopadaju Editine pesme i imitacije u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato". Smatra da ima odličan glas, harizmu i talenat. Sviđa mu se i njen smisao za humor, pošto se često šali na svoj račun. Zbog toga je rešio da je zaprati na Instagramu. Međutim, kad je Jelena to videla, poludela je jer nema lepo mišljenje o Editi. Nervira je što Noleta često spajaju sa pevačicama! Rekla mu je kako joj je dosta da ga povezuju sa različitim ženama - priča izvor blizak ovom paru i dodaje...

Foto: Instagram/editaaradinovic

- Jelena je nedavno napravila scenu Noletu zbog virtuelnog prijateljstva sa Editom, a on joj se pravdao. Iako su se supružnici posvađali, Novak nije pristao da otprati Editu jer smatra da nema razloga za to. Podsetio ju je da je isto tako pratio rad i Milice Todorović, koja im je na kraju pevala na svadbi. Međutim, Jelena nije htela ni da čuje za ta objašnjenja, pa je nastavila da se ljuti na njega.

SUPRUGA ME ZOVE ŽIKA P*DER! Naše zvezde otkrivaju kako su dobili neobične nadimke! A da li znate šta znači KEBA?!

JELENA ROZGA U VEZI SA 12 GODINA MLAĐIM BEOGRAĐANINOM! Krije ga kao ZMIJA NOGE, a evo šta mu je ZABRANILA!

Sagovornik dodaje da je Jelena prebacila Noletu i za aferu sa Sarom Jovanović, poznatijom kao Sara Jo.

Foto: Instagram/Jelena Đoković

 
- Novak je u septembru zapratio Saru Jo na Instagramu. Njemu su se dopale njene objave sa festivala Mjuzik vik, koji je krajem avgusta održan na beogradskom Ušću. Noletu su se, između ostalih, svideli snimci na kojima Sara zavodljivo pleše i peva svoje najveće hitove "Bez sna" i "Mili, mili", pa ih je lajkovao. Iako se nikad nije upoznao sa Sarom, niti dopisivao, mediji su odmah spekulisali da je između njih palo muvanje. Jelena ga je podsetila na to i rekla mu da nema smisla da opet prolaze kroz isto jer zna kako će mediji predstaviti njegovo druženje na Instagramu sa Editom.

Foto: Instagram printscreen

Novak često ističe da voli domaću muziku, ali nije pomenuo da voli i Editine pesme.

SAN SVAKOG MUŠKARCA! Ovo je DEVOJKA fudbalera kog su jutros pokušali da OTMU - Atraktivna brineta, prava BOMBA! (FOTO)

- Na mom ajpodu najčešće se vrte dve pesme Tome Zdravkovića - "Kafana je moja istina" i "Ej, Branka, Branka". To su dve poprilično popularne pesme u Srbiji. Obožavam i Miroslava Ilića, Milicu Todorović i Željka Samardžića - rekao je Đoković.

BONUS VIDEO: Izjava Dejana Petrovića nakon velikog koncerta u Centru Sava




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krivi

pre 4 godine

E moj Nole ja da sam na tvom mjestu sve inostrane pjevacice bi bile moje,a kamo li onve nase domace

Major Tom

pre 4 godine

Nije dovoljno sto zapadni zli duhovi pokusavaju da ga iznerviraju, sad mu i domaci spekulanti podmecu "afere". Ostavite Noleta na miru, on je najbolje sto imamo. Imate dosta materijala za tracarenje, ZADRUGA, PAROVI su nepresusan izvor za vase svakodnevno traganje za senzacijama. Hvala, prijatno.

Izbori 2024

Vesti

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!
Politika

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!

Veliki deo javnosti su iznenadili objavljeni dubrovački istupi Dinka Gruhonjića, vanrednog profesora novosadskog univerziteta, koji su odisali neskrivenom mržnjom prema državi u kojoj se, došavši iz druge sredine, našao i nalazi svoje uhljebljenije, kao i patološkom mržnjom prema većinskom narodu u toj državi, i prema Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi. Možda toga iznenađenja ne bi bilo, da je naša javnost, na neke ranije izjave istog kreatora (ili zvučnika?), reagovala oštrije i kazala: dosta je sada, prešao si meru, ako ti ne valja ovde – put pod noge, tamo odakle si došao ili bilo gde drugde!

19.03.2024

09:45

TV

Putin pokidao na izbore, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom!
Live TV

Putin pokidao na izbore, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom!

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede!
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede!

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59