• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

29.11.2019

10:30

U KAFANI JE SPISKALA SILNE STANOVE! Legendarna pevačica otvorila dušu po prvo put - govorila O TABU TEMAMA

Estrada

U KAFANI JE SPISKALA SILNE STANOVE! Legendarna pevačica otvorila dušu po prvo put - govorila O TABU TEMAMA

Podeli vest

Ne stidi se?!

Vesna Zmijanac je ubeđena da bi danas imala pedesetak stanova samo da novac nije trošila u kafanama. Legendarna pevačica priznaje da je veliki boem, kao i da je u stanju da pravo sa tezge ode u neku birtiju i spiska sve što je te večeri zaradila. 

Vesna u intervjuu za Informer kaže da u vreme najveće popularnosti nije vodila računa o parama, te da ništa nije sačuvala za "crne dane"

Foto: Novak Đurović

- Nisam bila baš mnogo pametna. Kada sam radila turneje od Triglava do Đevđelije pevala sam 100 dana u godini. Imala sam koncerte dva puta dnevno, bilo je mnogo para, radilo se dan za danom. Do sada je trebalo da imam 10 svojih zgrada i 50 stanova - rekla je pevačica.

Pa gde si potrošila sav taj novac?
- Na život. Samo na garderobu je otišlo mnogo para. Nisam rasla u izobilju, bila sam željna svega. Ispunila sam sve svoje želje, od auta do kuće, pa do raznih promašaja. Ne pitaj me!

BESNE MAŠINE, POSLEDNJI MODELI: Ove estradne zvezde imaju najvredniji VOZNI PARK - Karleuša je NAJSKROMNIJA, a Brena i Dragana...

Foto: Zoran Sinko

Nisam bila vulgarna
kada sam se skidalaa


Prva si pevačica koja se obnažila na našim prostorima. Kako danas gledaš na golotinju koja je svuda oko nas?
- Nisam ja to radila tendenciozno i sa namerom. Ja sam nešto obukla i videla da je to lepo. Sve je to dobro izgledalo i sa ukusom. Dobro sam to nosila i nisam izgledala vulgarno. A sada se to radi sa namerom. Vreme je takvo, sada je sve vulgarno.

Jesi li trošila i na muškarce?
- Više nego oni na mene. Nisam nikad nikog finansirala, ali sam uvek bila galantna.

A na kocku?
- Ne. Imala sam drugi problem. Bila sam boem i znala sam u kafani da ostavim mnogo para.

Koliko si ostavila najviše za jednu noć?
- Mnogo. Ne smem ni da kažem. Dešavalo se da za vikend radim u Nemačkoj, pa posle koncerta svratim u neku birtiju i tamo ostavim sve što sam zaradila. Otprilike, jednosoban stan ode za veče. Ceo život sam bila galantna prema muzičarima. Ako neko svira na ulici, uvek mu ostavim malo parica.

Da li ti je falilo muške pažnje u životu?
- Imala sam je i previše. E, sada, u meni je stalno odjekivalo pitanje da li su pažljivi prema meni ili prema Vesni Zmijanac. Sigurna sam da mene lično još niko nije upoznao, a ovu drugu jesu.

DONEO NAJDEBLJU KOVERTU! Evo koliko NOVCA je Lukas poklonio Cecinom sinu: "Mnogi su imali zmiju u džepu, ali ne i on!"

Zašto te nisu upoznali?
- Zato što to nije bilo moguće, jer ni sama nisam znala šta sam bila ja, a šta Vesna Zmijanac. To se dešavalo u periodu kada sam bila baš velika zvezda. Bilo bi idealno da sam tada upoznala nekoga u inostranstvu ko nije znao da sam popularna pevačica.

Foto: pink.rs

Kog muškarca ste najviše voleli?
- Svakog. Ko god da je bio sa mnom, mislila sam da je jedini i pravi.

Sigurno si nekada bila i prevarena... Kako si se tada osećala?
- Pre prevare se oseti da je kraj i da tu ništa ne valja. Da veza puca. Za mene je prava prevara ona koja se desi u glavi.

IZGLEDALA JE KAO PRINCEZA, a da li ste znali ČIJU ideju je Bogdana iskopirala?! Na svadbi nosila ISTI detalj kao najpoznatija starleta

A da li si ti varala?
- Uglavnom sam se trudila da to ne radim. Kada u glavi raskrstim da je kraj, tada me više ništa ne zanima. E, sada, to što oni ne shvate da mi nismo zajedno, pa se šokiraju kada me vide sa nekim drugim, to je njihov problem.

Na koji način si raskidala sa muškarcima?
- Ništa im ne kažem, samo odem.
 

Foto: Public

Kada ti je najteže bilo u životu?

- Više puta sam bila u depresiji. Srećom, one nisu bile dugotrajne, pa mi nisu napravile velika oštećenja. Lečila sam se muzikom. Svaki put kada bih uzela mikrofon u ruke, sve bi prošlo. Nisam imala trajne lomove, jer ako ste u depresiji godinu dana, izvesno je da ćete oboleti, a ja nisam imala vremena za to.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija