• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

27.12.2019

13:08

KRE**UĆE ME ONAJ KOJI IMA 27 CM! Ava Karabatić promenila pravila IGRE, a evo kakvu nagradu dobija onaj sa NAJMANJIM "ponosom" od 6 cm!

Estrada

KRE**UĆE ME ONAJ KOJI IMA 27 CM! Ava Karabatić promenila pravila IGRE, a evo kakvu nagradu dobija onaj sa NAJMANJIM "ponosom" od 6 cm!

Podeli vest

Rijaliti zvezda Ava Karabatić je preko Instagrama ponudila seks muškarcu koji ima penis od 27 centimetara! Hrvatska starleta je nedavno na ovoj društvenoj mreži pokrenula skandaloznu novogodišnju nagradnu igru, u kojoj je obećala da će "pobednika da dovede do orgazma", ali je odlučila da promeni pravila lutrije

Iako je rekla da će seks pokloniti fanu koga nasumično izabere aplikacija, rešila je da uzme stvar u svoje ruke.

 - Stalno se žalite da je glupo da aplikacija bira pobednika, pa sam odlučila da seks dobije onaj koji ima najveći! Za sada je rekord 27 centimetara. Pobednika objavljujem javno 1. januara 2020. godine - napisala je Ava na Instagramu.

OBAVEZNO KORIŠĆENJE PREZERVATIVA! Ava objavila NAGRADNU IGRU - Izabraće muškarca, koji je PUNOLETAN i pružiće mu neverovatno iskustvo 1. JANUARA!

Ona je dodala da ima specijalan poklon i za muškarca koji ne može baš da se pohvali "ponosom".

 - Imam i utešnu nagradu za najmanji. On će dobiti poljubac i izlazak na večeru sa mnom. Za sada rekord drži muškarac koji ima penis od šest centimetara -  piše Karabatićeva, koja je spremna da nagradi i kreativnost:

ISPLIVAO CENOVNIK POZNATE STARLETE! Evo za KOJE USLUGE muškarci moraju da iskeširaju 4.000 evra!

"Ceo dan sa mnom, odnosno večeru, bioskop i šetnju, pokloniću onome ko napiše sastav ili pesmu o meni. Sastav treba da ima najmanje deset strana, a treba da pišete o mojoj lepoti, intelektu, manama i vrlinama. Ako tog dana kliknemo, može da bude i nešto više."

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija