• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

06.01.2020

17:10

SKANDALOZNI DETALJI IZ BRAKA! Anabela uhvatila Gagija na gomili sa NJOM? Molio je  da mu oprosti, a onda je USLEDIO OBRT!

Estrada

SKANDALOZNI DETALJI IZ BRAKA! Anabela uhvatila Gagija na gomili sa NJOM? Molio je da mu oprosti, a onda je USLEDIO OBRT!

Podeli vest

Nije tako dobar kao što se predstavlja u Zadruzi

Gagi Đogani navodno je zavodio levo i desno po plesnoj grupi, sve dok ga tadašnja supruga Anabela nije "upecala" sa jednom od devojaka na gomili. Tom prilikom zajedno sa decom napustila je porodični dom, a on ju je mesec dana molio da mu se vrati. 

Foto: Printscreen You Tube

Ona je to, pak, učinila tek kada je videla koliko se pokajao, te da ne može da funkcioniše bez nje.

DALEKO OD OČIJU, DALEKO OD SRCA! Mina zaboravila Tomovića - sada STRASTVENO ljubi Mensura! Još jedna LJUBAV u Zadruzi! 

Denser je, naime, svojevremeno držao plesnu grupu koja je odlično radila i imala mnogo polaznika, a kako je njegova supruga u to vreme bila više posvećena deci, on je bio zadužen za posao i sve oko toga. Stvari su izmakle kontroli kada je navodno počeo previše da gleda zgodne polaznice ove škole.

PRODUKCIJA MU PRUŽA TREĆU ŠANSU? Miki Đuričić ponovo ulazi u Zadrugu - OVOG PUTA IMA TAKTIKU!

"Gagi je tada bio opasan dasa, frajer i mangup, popularan, pun para. Anabela je tada tek dobila malu Ninu, a Luna je takođe bila mala. Ona nije imala vremena da se bavi plesnom školom i ostalim stvarima za posao, sve je prepustila njemu, a ona je bila kod kuće sa ćerkicama. Kako su bili megapopularni, sve devojke su želele da nauče da igraju kao Anabela i Gagi. Zgodne, lepe i željne uspeha, spremne sve da urade za parče slave. Gagi je bio taj koji je bio u komisiji za nove polaznike, imao je par asistenata, ali njegova reč bila je poslednja. Imao je običaj da flertuje sa devojkama, znao je da ga neće odbiti jer su bile lude za njim. Svaka od njih je želela da bude na Anabelinom mestu. Jednog leta on je poludeo za jednom plavušom koja ga je opčinila svojim oblinama", počeo je izvor blizak Đoganijevima koji je sa njima, kako se navodi, sarađivao u tom periodu karijere.

Foto: pink.rs

"Ona je bila mašina, devojka poput Pamele Anderson u tom periodu. Zgodna, napucana, drska i spremna da uspe. Zavela je Gagija na keca. Ušla je u plesnu grupu iako nije bila baš talentovana za igranje. Viđali su se svakoga dana. Počela je da radi strast među njima. Ona mu se nabacivala tako providno da su to primetili svi Gagijevi saradnici i članovi plesne grupe. Neko je dojavio Anabeli da joj se muž muva sa plavušom i da se tu nešto dešava, te da povede računa. Jednog dana Gagi je kasnio kući nekoliko sati. Anabela se spakovala i otišla je da vidi šta se dešava. Imala je šta i da vidi. Gagi i plavuša bili su na gomili. Vatali su se i ljubili, ona je bila polugola. Ma strašna scena. Nastao je haos. Anabela je otišla sa decom od kuće kod prijateljice. Gagi ju je mesec dana molio da se vrati i da je više nikada neće prevariti. Smilovala se kada je videla da sve propada i da on ne može da funkcioniše bez nje, kao i da se istinski pokajao", zaključio je izvor, međutim, Anabela i Gagi se nisu oglašavali povodom ove priče.

ZOLA NAPUSTIO BELU KUĆU! Haos na Badnji dan - IZIGRAN I POVREĐEN, preko ovoga nije mogao da pređe! (VIDEO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
GISKA

pre 4 godine

DA LI STE NORMALNI...ZA BADNJI DAN O OVOJ NEMORALNOJ PORODICI,,,UOSTALOM STARA INFORMACIJA,,,A EK ONA STA JE VARALA U VELKOM BRATU,,,DOSTA BRE O OVIM PLEMENIMA...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17