• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

13.01.2020

09:25

DECA POZNATIH PEVAČA I PEVAČICA ZVEZDE INSTAGRAMA! Neki su popularniji čak i od roditelja! Jedna ćerka je blizu MILION pratioca!

Estrada

DECA POZNATIH PEVAČA I PEVAČICA ZVEZDE INSTAGRAMA! Neki su popularniji čak i od roditelja! Jedna ćerka je blizu MILION pratioca!

Podeli vest

Isplatio se trud

Nekada su javne ličnosti morale dosta da se pomuče da bi dostigli status zvezde ili da bi uopšte postale poznate i prepoznatljive među ljudima. Društvene mreže, posebno Instagram, preuzele su primat u odnosu na konvencionalne medije i preko njih se stvaraju nove zvezde. Zato imamo situaciju da nisu popularni samo pevači, glumci i sportisti već i njihova deca, od kojih neki, i to često, od reklamiranja preko svojih profila na društvenim mrežama zarađuju dosta novca.

DOBILA PRETNJE ZBOG DALILE! Muk u studiju kada je Dušica Jakovljević pročitala preteće pismo - UDARILI NA NJENU DECU!

Anastasija Ražnatović - 900.000 pratilaca 

Ćerka Cece Ražnatović jedna je od prvih naslednica poznatih koja je postala slavna na Instagramu. Pre pevačke karijere, Anastasija je bila aktivna na društvenim mrežama i ima preko 900.000 pratilaca. Zbog toga je najveći domaći influenser na Instagramu, a tinejdžerke je obažavaju i prate svaki njen korak. Zbog toga se razni oglašivači reklamiraju preko Anastasije, zbog čega mesečno zarađuje nekoliko hiljada evra. Ona često objavljuje slike i snimke iz provoda, sa putovanja, a svaka fotka broji po nekoliko desetina hiljada lajkova.

UBEDLJIVO! Ovaj nominovani zadrugar IZDOMINIRAO glasovima - favoriti uplašeni njegovim procentima - dok je drugi imao samo...

Elena Kitić - 236.000 pratilaca

Ćerka Mileta Kitića i Marte Savić često se na Instagramu hvali životom na visokoj nozi, a pažnju je privukla time što je drugačija od drugih i ima svoj fazon. Elena objavljuje i provokativne fotke u izazovnim pozama u kupaćem kostimu, a u prvom planu su uglavnom njene obline - zadnjica i dekolte. Pevačica je i pre muzičke karijere bila popularna na ovoj platformi koju sada koristi kako bi promovisala svoj rad, a ima 236.000 pratilaca. Često objavljuje slike sa egzotičnih plaža iz Dominikane, ali i iz Milana, Pariza, Palma de Majorke...

Helena Topalović - 156.000 pratilaca 

Rame uz rame sa Anastasijom Ražnatović, ćerka Milana Topalovića Topalka započela je karijeru na Instagramu pre nekoliko godina. Iako ima dosta manje pratilaca od Cecine ćerke (156.000), Helena je popularna na ovoj društvenoj mreži, i to uglavnom zbog vrelih fotki i snimaka. Pevačeva naslednica važi za kraljicu noćnog provoda, pa često objavljuje materijal iz klubova. Prepoznatljiva je i po ljubavnim vezama sa Slobom Vasićem, Jocom Stefanovićem, Vladom Stanojevićem, a trenutno uživa s teniserom Damirom Džumhurom.

UBICA KRALJA NARODNE MUZIKE NESTAO?! Misterija na suđenju za smrt Šabana Šaulića!

Viktor Živojinović - 30.000 pratilaca

Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića ima samo 30.000 pratilaca, ali je i dalje jako popularan na Instagramu. Viktor objavljuje fotke iz provoda, svojih skupocenih automobila, sa skijanja, plaža, a često krišom snima majku, što njegovi fanovi obožavaju. Najviše pažnje izazvao je nakon što je drastično smršao. Viktor je objavljivao slike iz teretane tokom mukotrpnih treninga, pa je postao inspiracija mnogim vršnjacima koji imaju problem s viškom kilograma.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija