• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

14.01.2020

08:47

MITRA MIRIĆA ŽENA ZBOG LJUBAVNICE IZBACILA IZ KUĆE? Skandal zbog afere sa 30 godina mlađom pevačicom

Estrada

MITRA MIRIĆA ŽENA ZBOG LJUBAVNICE IZBACILA IZ KUĆE? Skandal zbog afere sa 30 godina mlađom pevačicom

Podeli vest

Folker Mitar Mirić pre nekog vremena bio je u centru skandala kada se pojavila informacija da je uplovio u vezu sa 30 godina mlađom pevačicom Draganom Janićijević, koja se predstavlja kao Lepa Gaga, iako je u dugogodišnjem braku sa suprugom Suzanom. Mediji su nakon toga brujali da ga je supruga izbacila iz kuće zbog ljubavnice, a Mitar Mirić sada se oglasio tim povodom

Folker, naime, kaže da je Dragana, koja se pojavila i u njegovom spotu, samo iskoristila njegovu popularnost.

(VIDEO) NOVO LUDILO ZDRAVKA MAMIĆA! Pevao veliki hit Mitra Mirića go do pojasa, pa završio na podu!

MITAR MIRIĆ PROGOVORIO O 30 GODINA MLAĐOJ LJUBAVNICI! Snimiš joj spot, a ona to zloupotrebi!

- To ona radi da bi sebi digla cenu. Snimiš joj spot, a ona to zloupotrebi, pa slika, i tako. Idemo dalje - izjavio je Mirić u emisiji "Exkluziv" i poručio da nije izbačen iz porodičnog doma.

Foto: Peđa Milosavljević

- Nema od toga ništa! Šta će mi žena reći - ništa! To je deo profesije. Svakog zakači ponešto. Neću da se pravdam, nismo na sudu. Nema ništa od toga i to je to - rekao je Mitar.

Inače, ovo nije prvi put da je folker ostao bez krova nad glavom zbog švaleracije. Podsećanja radi, on je i pre nekoliko godina navodno morao da napusti kuću zbog privođenja devojaka u svoje „tajne“ stanove u Zemunu. Kad je to saznala, Suzana mu je rekla da se iseli iz njihove kuće.

- Neću ništa da vam kažem. I da potvrdim čaršijska nagađanja i da ih demantujem, opet će svako da priča svašta. Ma šta da se dešavalo, ja svoju suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi đavo ne da mira - rekao je tada Mitar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija