• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

16.01.2020

11:02

USISAVA OTIRAČ ISPRED VRATA, DEVOJČICE MU VRIŠTE DA IZAĐE! Komšije otkrivaju tajne Stefana Živojinovića

Estrada

USISAVA OTIRAČ ISPRED VRATA, DEVOJČICE MU VRIŠTE DA IZAĐE! Komšije otkrivaju tajne Stefana Živojinovića

Podeli vest

Stefan Živojinović zbog poslovnih obaveza, ali i drugih privatnih planova, nije otputovao na odmor zajedno sa svojom porodicom. Prvi put, pak, ekipi se na ezgotičnoj destinaciji pridružio Aleksandrin i Filipov sin Aleksandar, a Stefan će, kako kaže, moći da im se pridruži tek za nekoliko dan

 - Idem dva dana u Dubai i onda pet dana na Maldive sa njima. Dva dana ću biti sa svojom ekipom, a onda sa porodicom - otkrio je pevač, čije su komšije oduševljene kako njim, pa tako i ostalim Živojinovićima.

Komšiluk kaže da je mladi pevač vaspitan i pristojan sused, kog poznata porodica često obilazi. 

 - Stefan je o svemu vodio računa i kada se njegov stan renovirao pa je insistirao da majstori poštuju kućni red i da najave sve veće i bučnije radove. Tu nas je kupio još pre nego što se doselio. Tada nismo ni znali ko će nam biti komšije. Njegove roditelje Bobu i Brenu viđamo da dolaze, kao i brata Stefana i Filipa. Čitava porodica je pristojna, uvek se jave -  rekao je jedan komšija koji živi u Stefanovom ulazu.

LUNA PROVELA NOĆ SA BRENINIM SINOM STEFANOM! Osvanuli snimci - ovako mu je TEPALA! A kad je svanulo jutro... (VIDEO)

(VIDEO) UZELA MU MIKROFON I ... Stefan Živojinović napravio šou na dočeku SRPSKE NOVE! Pravo iznenađenje nastalo kada mu se ONA pridružila na bini!

Komšinica koja živi u jednoj od kuća preko puta zgrade u koju se uselio pevač kroz osmeh kaže da je Stefan omiljen među tinejdžerkama.

 - Ja nisam znala ko je on, ipak sam ja malo starija pa slušam neku drugu plejadu pevača. Možda pre njegovu mamu, ali zato moje unuke znaju svaku njegovu pesmu i idu na njegove nastupe kada peva u Beogradu. One su mi pričale da su neke njihove drugarice odlazile kod Stefana na vrata i zvonile, ostavljale mu pisamca i neke poklone, valjda plišane mede, pa vrištale da izađe. Mladost, ludost. Drago mi je da im je on interesantan jer je vaspitan mladić -  otkrila je razdragana baka.

Foto: Marko Đoković

Kako blizu zgrade nema megamarketa Stefan, kažu, rado svraća u nabavku u jednu malo udaljeniju prodavnicu. 

 - Kupi često neku vrstu italijanske paste i tako neke namirnice koje ukazuju da sprema večeru. Ne svraća često, ali kada dođe uvek ostavi bakšiš i ponaša se kao svaka druga mušterija. Vrlo često kupovinu obavi a da za sve to vreme priča na telefon. Devojčice su ga jednom ispred radnje zamolile da im se potpiše u školske sveske i slikale se sa njim, a on je sve to sa osmehom prihvatio -  ispričala je radnica i dodala da je Lepu Brenu videla dva puta kako ulazi u zgradu gde joj živi sin.

(VIDEO) STEFAN ŽIVOJINOVIĆ: Mama Brena jedva čeka da se oženim! Da i ona konačno postane baba!

BRENIN SIN PROGOVORIO O ŽENIDBI, A ONDA JE PROKOMENTARISAO CECINU PRIJU! Šok detalji su konačno isplivali!

Komšije, takođe, kažu da Stefana viđaju kako izbacuje smeće, ali i da ima spremačicu za stan.

 - Jednom sam čak i njega videla da usisava otirač ispred vrata, ali viđam s vremena na vreme ženu koja dolazi da kompletno očisti stan. Stefan i deluje kao pedantan lik pa nije čudo da sve drži pod kontrolom. Ne znam da li ima devojku, dolazi mu tu društvo, ali nisu bučni -  otkriva jedna komšinica. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija